Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko si poradilo s poslední Božkou 4:0

15. 6. 2008
Božtěšice - Vaňov B 0:4 (0:3)
hráno ve Svádově
sestava
Burgr - Novotný L., Caninec (46. Hájek), Vrba, Dolák - Hamala (65. Dovolil), Adamec, Matiscsák J., Příhoda - Slanina, Hanták

branky Hanták 3, Adamec

    Předposlední kolo soutěže a naše mužstvo B-týmu vyrazilodo Svádova, kde hraje své domácí zápasy bezkonkurenčně nejhorší a nejslabší celek III. třídy - Božtěšice. Nedělní poledne, hrozný to čas na fotbal, ještě k tomu trochu chladné a zamračené. Pro fotbalisty ale ideální počasí, lepší než velká vedra.
    Rozhodčí Saša Horvát, nejmenší to osoba na hřišti, zapískal a mohlo se hrát. A hrálo se - téměř na jednu branku. Domácí stříleli jen z velké dálky, všechno nad, což Bimeka v brance neohrozilo. Sem tam si na míč sáhl, a stálo to za to. My jsme byli stále aktivní, zejména z pravé strany, kde operoval Hamala, létaly do vápna domácích nebezpečné centry. V 15. minutě vystřelil Slanina do tyče, míč se odrazil k osamocenému Ádovi, který měl před sebou prázdnou bránu. Se štěstím napodruhé proměnil své snažení v branku. Několikrát nebezpečně vystřelil i Příhoda a agilní Hamala, brankou jejich pokusy neskončily. Ve 30. minutě se ukázal náš nejlepší střelec Hanty. Svoji levačkou vypustil dělovku jako z kanónu a ještě zamířil do šibenice. 2:0. Těsně před koncem poločasu přidal Hanty ještě jednu branku po samostatné akci, kdy domácího gólmana doslova propálil. Poločas 3:0 pro Vaňov.
    Do druhé půle nenastoupil stoper Caninec, přeci jenom hrál v sobotu za áčko a potřebuje si v jeho letech také odpočinout. I tak jsme v obraně neměli téměř žádné problémy, hráči Božtěšic byli neškodní. My jsme se také už moc nehnali do útoku. Trošku sprchlo a dosti hráčům to začalo klouzat. Tak jsme hráli v klidu a bez zranění. Pojistku přidal opět Hanty a završil tím svůj hatrick. Vítězství 4:0 je pěkné, s přehledem jsme zápas zvládli.
    Tímto vítězstvím jsme si zajistili 3. místo v tabulce, což je skvělý výsledek. Je tu ještě šance  na druhé místo - porazit doma v sobotu suverénní Mojžíř. Tak hoši, jdeme na ně....

copyright by Drtikol