Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko si přivezlo z Mojžíře cenný bod za remízu 1:1

29. 3. 2010
Mojžíř B - Vaňov B 1:1 (0:1)
branka Hamala
sestava
Dušovský - Veselý, Caninec, Brabec Jan, Brabec Jiří - Adamec (35. Hájek), Šimek, Dvořák J., Hamala - Kodat (80. Němeček), Pec (70. Vondra

     V úvodním mistrovském utkání jarních odvet naše Béčko přijelo do Mojžíře, kde mělo změřit své síly s tamní rezervou. Na podzim si mojžířští odvezli z Vaňova 3 body za vysoké vítězství 7:2. Samozřejmě jsme přijeli s tím, že toto se opakovat nebude.
     A už úvod tomu nasvědčoval. Měli jsme častěji míč na kopačkách, domácí si nevěděli s naší kombinační hrou rady, naše obrana vše v klidu ubránila. Domácí hlavně hrozili z dlouhých nakopávaných míčů na vysokého útočníka. Naštěstí jsme vše pokryli. Hodně prostoru bylo u nás na pravé straně, kde Adamec několikrát nebezpečně centroval do vápna. Bohužel se ve 35. minutě zranil a nahradil ho Kuba Hájek. Také Hamala předvedl na levé straně zálohy několik rychlých sprintů  a centrů do vápna, bohužel ve vápně nebyl nikdo, kdo by zakončil. Asi ve 30. minutě se postavil k volnému přímému kopu právě zmiňovaný Hamala. Jeho střelu zblokoval domácí obránce a gólman byl na míč krátký. Ujali jsme se vedení 1:0. Do konce poločasu měl ještě dvě možnosti Kodat, bohužel mu v zakončení scházel klid.
   Ve druhém poločase se hra obrátila. Domácí nás tlačili a my jsme se prakticky celý druhý poločas bránili. Velkou šanci neproměnil Hájek, když netrefil z velkého vápna opuštěnou kasu. Jinak to bylo prakticky vše. Koledovali jsme si o gól a bohužel 15 minut před koncem jsme ho obdrželi. Po rychlém brejku na naši levé sraně posunul záložník míč do běhu útočníkovi a ten Dana v naší bráně prostřelil mezi nohama. Dalším útokům jsme se ubránili, nebyla to vážná ohrožení. V poslední minutě kopl výborně Náš Jára volný přímý kop na přední tyč, Hamala bohužel míč hlavou jen líznul a tak gólman neměl problémy loptu chytit. Škoda, mohli jsme domácí zmrazit brankou těsně u konce boje.

     V zhledem k vývoji zápasu je to velmi cenný bod ze hřiště soupeře. Příší ítýden jedeme také ven, a to na hřiště posledního Velkého Chvojna. Jedeme se vysloveně porvat o 3 body k místním chasníkům.


copyright by Drtikol