Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko si veze bod z Valtířova

17. 10. 2009
Spartak Valtířov - TJ Vaňov B 1:1 (0:1)

sestava
Dušovský - Veselý, Brabec Jiří, Šimek, Dolák - Hájek (46. Šabani Nero), Pec, Adamec, Sibal Petr, Slanina (80. Brabec Jan), Stehlík
branka Slanina

     Po sérii porážek už muselo Béčko bodovat, sestupové příčky se přibližují. Nastoupili jsme ve velmi kombinované sestavě, po delší pauze se objevil na hřišti i Radim Stehlík, po zranění ve druhém poločase Nero. Největším překvapením ale byl na lavičce sedící náhradní gólman Bigmac. Přeci jenom jsme nevěděli, jestli je Dan zdravotně v pořádku.
     Samotný zápas probíhal téměř celý zápas v režii domácích, bylo to opravdu náročné. Naštěstí jsme se všem nebezpečným situacím v první pětačtyřicetiminutovce, ubránili, v posledních 15 minut prvního poločas jsme několikrát zahrozili z nebezpečných brejků, a jeden se nám povedl. Adamec posunul před vápnem domácí ch na Slaninu, ten vystřelil z pravé strany prudkou střelu po zemi, golmán domácích míč podcenil a srazil si ho do branky. Za příjemného stavu 1:0 jsme odcházeli do kabin.
     Ve druhém poločase jsme chvíli začali, tak jak jsme první skončili. Po 10 minutách však vzali otěže zápasu do rukou domácí. Měli několik nebezpečných rohů i standartních situací, těm jsme se ale ubránili. Udeřili z rychlého brejku a nakopnutého míče za naši obranu. Celá situace zaváněla ofsajdem, rozhodčí pískal branku. Podobný brejk po chvíli domácí nedotáhli do gólového konce a  my jsme si oddechli. V posledních 5ti minutách jsme čelili několika rohům a standartkám, vše jsme někdy i se štěstím odvrátili pryč, do bezpečí. Ve druhém poločase jsme měli jediný náznak šance, Stehlík těžký balón nepracoval a vytlačil se do autu.
     Bod velmi cenný, nyní je potřeba ho potvrdit doma s Trmicemi, které se také trápí.


copyright by Drtikol