Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko slavilo vítězství 1:0 nad Valtířovem

21. 4. 2009

Vaňov B - Valtířov 1:0 (1:0)

sestava

Karas - Protschke, Caninec, Štěrba, Příhoda - Sibal J.,Adamec, Záleský (60. Pec), Hamala (60. Brabec Jiří) - Stehlík, Hanták (Sibal P.)

FOTO

     Cíl zápasu byl jasný - konečně urvat 3 body a odlepit se ode dna tabulky. Na zápas se dostavilo 19 hráčů, a tak bohužel na 5 borců nezbylo ani místo na lavičce. Kluci budou ale potřeba určitě v sobotu v Sebuzíně!

     Naše fotbalisty opět přišel povzbudit domácí fanklub Draci, atmosféra byla skvělá. Hosté měli v prvním poločase jednu jedinou šanci, se kterou si Karas poradil. My jsme si vypracovali možností více, dvakrát Štěrba mířil po rohovém kopu hlavou těsně vedle. A také jsme vstřelili branku - Hanták se uvolni na hranici velkého vápna, napřáhl levačku a svoji jedovatou střelu poslal do pravého horního rohu branky hostí. Více branek v prvním poločase nepadlo.

     Další branky nepadly ani ve druhém poločase, na obou stranách měla mužtva mnoho šancí. U nás spálil dvě tutovky Stehlík. Hanták ukvapeně vyřešil chybu gólmana hostí a netrefil odkrytou branku. Štěrba dvakrát opět hlavou minul hostující branku po rohovém kopu. Hosté měli ke konci více sil a my jsme byli zbytečně zalezlí a spíše okopávali míče pryč od naší branky. Valtířov se tlačil do našeho vápna, pohotovými zákroky nás podržel Karas. 5 minut před koncem bravurně vytáhl přímý kop, který už hosté viděli v pravé šibenici. Poslední minuty jsme už ubránili a připsali si 3 body za vítězství.

    Tímto jsme se odlepili od předposledního Sebuzína, náskok je nyní 3 body. Nyní právě zajíždíme do Sebuzína, jedeme tam určitě neprohrát, abychom udrželi náskok. Samozřejme super by bylo vítězstí. Tak hodně štěstí Vaňováci.

copyright by Drtikol