Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko utrpělo doma s Ravelem debakl 0:6

2. 11. 2008
Vaňov B - Ravel 0:6 (0:1)
                          FOTO

sestava: Burgr - Dolák, Brabec Jiří, Caninec, Protschke - Sibal P., Machek (65. Šebík) Pec, Adamec - Hanták (55. Matiscsák L.), Kodat

Po sobotních výsledcích ve II. třídě se naše rezerva ocitla na posledním místě. A tak jsme chtěli Ravel porazit.

     V prvním poločase hrála obě mužstva pěkný fotbal. Jedinou branku vstřelili hosté, kdy z poza penalty trefil jeden z hráčů Ravelu, naprosto osamocený, odkrytou branku. My jsem měli největší šanci po rohovém kopu, Caninec hlavou těsně minul.
     Ve druhém poločase nám soupeř ukázal úspěšnost v produktivitě. V rozmezí 55-60 minutě nám vstřelil druhou a třetí branku, obě hlavou po rohovém kopu. A záhy poté trestal Ravel po čtvrté po chybě ve středu zálohy z rychlého brejku. A bylo po zápase. Pradoxem jem, že míč jsem měli více na kopačkách mi, bohužel naše akce končili před vápnem. S chutí hrající hosté přidali ještě další dvě branky, zápas tedy pro nás skončil debaklem, i když hra tomu určitě nenapovídala. Nezbývá než zapomenout a soustředit se na další kolo.

     Ravel nyní poskočil na 2. místo. Příští kolo nás čeká opět další domácí zápas a to s lídrem II. třídy - Skorotice. Věřme, že hosty potrápíme a pokusíme se uhrát body, nejlépe vítězství.


copyright by Drtikol