Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko v posledním zápase jasně přehrálo Velké Chvojno 5:0

22. 6. 2009
Vaňov B - Velké Chvojno 5:0 (3:0)

sestava Karas - Brabec Jiří (46. Dovolil), Štěrba, Caninec, Příhoda - Hamala, Záleský, Adamec, Sibal Petr - Pec, Hájek
branky: Štěrba 2, Pec (pen), Záleský, Hamala               FOTO

     Poslední kolo nás čekal soupeř, který byl o 2 body před námi. Chtěli jsme vyhrát, abychom nebyli předposlední. Počasí bylo pěkné, i slušná divácká kulisa.
     Z počátku nás domácí přehrávali, my jse si nedali pořádnou přihrávku a nepodrželi míč. Ale po asi po 20 minutách jsme převzali otěže zápasu a už soupeře téměř k ničemu nepustili. V prvním poločase se trefil pěkní Štěrba - narazil si hlavou o břevnou a poté hlavou dorazil. Hamala předvedl pěkné sólo, položil si brankáře hostí a vsítil do opuštěné klece. Záleský krásně přeloboval gólmana, podobně jako Poborský na EURo 96 v Anglii. Další šanci měl Hájek, Adamec. Hosté vážněji Karase v brance neohrozili.
     Ve druhém poločase jsme opět měli převahu, branku vstřelil penaltu Pec, který byl faulován. A ještě jednu přidal Štěrba, a téměř podobně jako v prvním poločase Záleský přeloboval vyběhnuvšího gólmana hostí.
     Zápas se nesl v klidném duchu, oba soupeři jsou zachráněni, hosté působili trochu odevzdaně. My jsme se posunuli o bod před hosty a skončili 12.
   
Po zápase se konalo menší posezení a rozlučka s trenérem Milanem Vaňkem alias Komínem. Tímto bychom mu také chtěli poděkovat za jeho snahu vštípit nám jakékoli fotbalové návyky a trochu té taktiky. Přejem Komínovi hodně úspěchů v dalším působení ve fotbale či v jiných sportech a také vše nej v osobním životě.
Děkujeme Komíne!!!

copyrigh by Drtikol