Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko ztratilo 3 body minutu před koncem - Vaňov B - Brná 1:1

6. 4. 2009

TJ Vaňov B - TJ Brná 1:1 (0:0)

sestava   FOTO ZDE

Karas - Dolák, Štěrba, Caninec, Brabec Jiří - Sibal Josef, Šimek (60. Hamala), Pec, Stehlík - Veselý, Slanina (80. Hájek)

     Na polabské derby obou táborů chodí vždy hodně fanoušků. V neděli tomu bylo také tak a přálo i počasí, žádné parno, lehce pod mrakem.

     Pan Tachecí foukl v 16:30 do píšťalky a zápas mohl začít. Po celých 90 minut se hrálo  nahoru dolu, většina útoků v první půli končila na hranici šestnáctky. Hosté vystřelili na naši bránu pouze jednou, Karas stál na svém místě. My jsme hrozili hlavně ze standartních situací, vysoký Štěrba několikrát hlavičkoval, ale nepřesně. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

    Ve druhém poločase začali domácí fanoušci bouřlivěji hnát domácí k výhře a do útoku. Jejich buben a křik byl určitě slyšet až na druhé straně Labe, tedy v Brné, kde jsou hosté doma. Je pravda, že soupeř byl o něco běhavější a hlavně hrozil z rychlých brejků. My jsme spíše míče odkopávali. V 65. minutě jsme se dočkali, navrátilec Hamala z úhlu prostřelil hostujícího gólmana. Dostali jsme se do vedení. Od této chvíle  jsme se hlavně bránili, ale všechny útoky Brné jsme s klidem odrazili. Další vážnější akci jsme si nevypracovali, hosté své dva brejky nevyužili. Už už to vypadalo, že 3 body zůstanou doma, bohužel jsme minutu před koncem inkasovali. Z pravé strany centry nikdo na naší penaltě neodhlavičkoval, míč spadl na nohu jednomu z hráčů Brné a doskákal o tyč až za brankovou čáru. Veliká smůla. Stav 1:1 zůstal do konce, který byl odpískán po chvíli.

     Škoda ztracených bodů, mohli jsme se posunout v tabulce výše. Zápasu přesto spíše sluší remíza, bod si hosté z a bojovnost a svoji hru  zasloužili.

     V příštím zápase nás čeká SKP a je potřeba bodovat, abychom se udrželi na dostřel, hlavně neprohrát. Pro všechny hráče je důležitý trénink!!!

 

 copyright by Drtikol