Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčku doma nevyšel závěr zápasu s Petrovickou rezervou

13. 4. 2008
Vaňov B - Petrovice B 2:4 (0:1)

branky: Hájek, Hanták
Karas - Novotný L., Brabec Jiří, Caninec, Dovolil - Hamala (75. Batěk), Příhoda, Matiscsák J., Hájek - Hanták, Matiscsák L. (50. Ondra)
lavička Brabec Jan

 V dalším kole hrála naše rezerva doma s celkem Hraničář Petrovice. Hosté přijeli posíleni několika lidmi z A týmu, domácí posílení využít nemuseli.
    Od úvodního hvizdu byli hosté běhavější, ale vážnější šance měli domácí. V jedné se ocitl domácí Brabec Jiří. Sám před gólmanem, chtěl ho přehodit, ten reflexivně míč vyrazil. Další šanci měl na kopačce Ludva, když přestřelil opuštěnou kasu ze dvou metrů.  Hosté se sice tlačili do vápna, obrana domácích dirigovaná Canincem vše vždy zvládla zažehnat. Bohužel, se to klukům béčka nepodařilo při střele z velkého vápna jednoho z petrovických útočníků. Od tyče se odrazil míč do zad domácího brankáře Karase a od něj do branky. O poločase odcházeli tedy hosté s vedením 1:0 do kabin.
    Ve druhém poločase bylo na některých hráčích z naší rezervy opět znát, že celou zimu netrénovali. Střed hřiště byl dosti otevřený. I tak jsme vyrovnali, kdy krásným volejem vsítil Hájek, který má skvělou fazónu. Třetí branka ve druhém zápase. Jenže do 5 minut byli hosté opět ve vedení, chybu na půlce využili rychlým brejkem. Hra byla celkem vyrovnaná, hrálo se nahoru dolů. Asi 10 minut před koncem jsme znovu vyrovnali. Z pravé strany krásně nacentroval přetažený míč do vápana dorostenec Ondra, Hanták se z voleje nemýlil. Měli jsme další šance, ale trestuhodně jsme zahazovali. Obzvláště Hanták může zpytovat svědomí, když netrefil ze 2 metrů opuštěnou branku.
    Nedáš dostaneš, to známe fotbalové pravidlo, se bohužel pro domácí potvrdilo. Z 25 metrů napřáhl jeden z hostí, trefil se přímo do šibenice. Na poslední miuty zápasu jsme hru otevřeli, z rychlého brejku již v nastavení hosté přidali na 4:2.

    Škoda neproměněných šancí a ztracených bodů na domácím hřišti. Příští kolo zajíždíme do Svádova. S tímto týmem vždy bývají zápasy vyhecované a pro oko diváka pohledné, doufejme, že tomu bude i tuto neděli také. A věřme, že nepojedeme do Vaňova autobusem č. 13 s prázdnou.


copyright by Drtikol