Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojovné derby Vaňov B - Brná skončilo vítězstvím hostů 2:1

10. 11. 2009

Vaňov B - Brná 1:2 (1:1)

sestava

Burgr - Protschke (55. Záleský ), Brabec Jiří, Caninec, Dolák - Hamala (80. Hájek), Pec, Šimek, Sibal Petr - Šabani (55. Slanina), Veselý

     V 9. kole se objevil brankář Burgr zvaný Bigmac na lavičce v zápase Béčka ve Vlatířově, nyní ve 12. kole se už postavil do branky. A přijela k nám Brná, mužstvo, které je nyní na 3. místě tabulky II. třídy. Zápasy s tímto soupeřem bývají vždy vyhecované a bojovné, což se během zápasu potvrdilo.

     Rozhodčí pan Saidl svým hvizdem dal pokyn k úvodnímu výkopu, kterého se zhostili hosté. Na nelehkém terénu se od prvním minuty hrál bojovný a celkem i kombinační fotbal, hlavně na straně domácích. Hosté spíše nakopávali dlouhé míče na své rychlé útočníky. Měli jsme od počátku menší převahu, hlavně krajní záložník Míra Hamala dělal hostujícím obráncům problémy svoji rychlostí a dravostí. Je pravda, že občas zapomenul na zadní vrátka (nebo se spíše nestihl vrátit). Ale s tím si obrana domácích poradila. Asi ve 20 minutě jsme vstřelili branku - Nero krásně prodloužil hlavou míč do vápna a Míša Veselý natáhl svůj dlouhý žirafí krk, hlavičkou poslal míč za záda hostujícího brankáře. Měli jsme i několik dalších nebezpečných šancí, bohužel jsme neproměnili ani jednu z nich. A hosté nás potrestali 10 minut před koncem poločasu - z pravé strany střelou, která se otřela o tyč, vyrovnali. Za stavu 1:1 odcházela obě mužstva do kabin.

     O přestávce nás v kabině upozorňoval, abychom si dávali pozor na ty naše začátky druhých poločasů, kdy nevím, co se s náma děje, ale jsme nějak nekoncentrovaní.

      No a jako kdyby trenér Bimbo mluvil do zdi. V 5. minutě druhé půlejsme obdrželi z rohového kopu branku. Prohrávali jsme 1:2. A to byla jedna z posledních šancí hostů. I přesto, že rozhodčí zvládal zápas celkem bez problémů, O rušné okamžiky a tvrdé souboje uprostřed hřiště nebyla nouze. Sudí byl neustále slovně atakován hráči hostí, za což hráč Betka uviděl červenou kartu. Pokřikoval na čárového rozhodčího. Zbytečné vyloučení. My jsme soupeře několikrát zatlačili do uzkých, bohužel Míra Hamala ani Hadži neuspěli. Nepomohla nám ani hra na 3 útočníky posledních 10 minut, náš tlak nepřinesl toužebné vyrovnání.

      A tak jsme opět odešli ze svého domácího poraženi. V příštím kole nás čeká SKP, které je na tom bodově stejně jako my. Musíme vyhrát, abychom se jim bodově vzdálili. Vaňov do Toho!!!

copyright by Drtikol