Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březiny - Vaňov 4:2

8. 11. 2008
Březiny - Vaňov 4:2 (2:0)

sestava:
Kalina - Bouša, Caninec, Dvořák J., Protschke - Dvořák T., Houda (60. Kodat), Machek, Martinů - Veselý (75. Barták), Hnízdo

branky: Martinů, Dvořák J.

     Po remíze 2:2 ve Františkově nás čekal další zápas venku. Soupeř v tabulce na první místě - Březiny.
     Po vytrvalém dešti byl terén dosti zmáčený, od úvodního hvizdu to několika hráčům na obou stranách pěkně klouzalo. Přihlížející tak poznali, kdo si vzal jaké obutí. Jak se dalo očekávat dle postavení v tabulce, domácí měli více ze hry. A udeřili asi ve 25. minutě z desítky. Rozhodčí odpískal vymyšlenou penaltu, kdy Caninec ve vápně šel do skluzu a zblokoval na roh (i po konzultaci s lajnovým rozhodčím, který ukázal na značku pokutového kopu). My jsme si vypracovali také slibné šance, bohužel při nás nestála paní štěstěna. K některým odraženým míčům nám chyběly centimetry. Asi ve 35. minutě domácí vstřelili druhou branku, tečovanou střelu nemohl Kalina mít. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí Březiny.
     Ve druhém poločase se hra vyrovnala, my jsem opět selhávali v koncovce a domácí trestali. Po vyraženém trestném kopu Kalinou na hranici velkého vápna útočník prostřelil vše, co stálo v cestě a míč se ocitl v opuštěné brance. Chvíli poté zvýšili domácí na 4:0 po rychlé a chytré kombinaci přes střed obrany. Od této chvíle jakoby jste naše mužstvo polili živou vodou. Martinů doklepl odražený míč do prázdné branky a o pár minut později Dvořák J. po nepřehledné situaci ve vápně napálil míč, který prošel až za záda domácího gólmana. Snížil na 2:4. Na zvrat zbývalo ještě asi čtvrt hodiny, ale boužel žádnou z našich šancí, kterých nebylo málo, jsme v branku neproměnili. Závěr zápasu sice patřil nám, ale výsledek zůstal po konečném hvizdu 4:2 pro domácí.
     Skóre vůbec hře neodpovídá, bohužel opět jsme selhlali v zakončení. Zápas klidně mohl skončit hokejově 6:6.
     V posledním kole nás čeká doma derby s Chabařovicemi. Věřme, že střeleckou smůlu protrhneme a získáme 3 body do tabulky. A budeme mít klidnější přezimování.


copyright by Drtikol