Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čekání na gól pokračuje, Vaňov neskóroval třetí utkání v řadě!

18. 5. 2008

Vaňovské Áčko přivítalo po nepřesvědčivých výkonech v minulých kolech na svém pažitu poslední tým tabulky TJ Krásná Lípa.

Na velmi dobře připraveném trávníku bylo k vidění utkání dvou mužstev, které bojují o setrvání v 1.B třídě. Také proto byl zápas opatrný a nervózní. Zejména v prvním poločase byl Vaňov aktivnější, ale žádná akce neskončila brankou. Dvořák J. namířil svou střelu těsně vedle branky, střely Martinů a Machka zase mířily do míst, kde stál pozorný brankář hostí. Hosté hrozili zejména z brejků, ani oni ale žádný nedotáhli do konce.

Ve druhém poločase drželi na svých kopačkách míč více hosté, jejich pokusy ale naštěstí nemířili do černého. Stejně se vedlo také domácím. Po rohu Houdy hlavičkoval z dobré pozice Dvořák J. znovu mimo tři tyče. Vaňov nedokázal zužitkovat několik přečíslení hostující obrany a tak zápas skončil spravedlivou remízou 0:0, která pro ani jeden tým nic neřeší.

V utkání si odbyl premiéru v "A" týmu syn legendárního Máci, dorostenec Jirka Slanina, a svým výkonem se postaral o asi největší pozitivum tohoto utkání.

TJ VAŇOV - TJ KRÁSNÁ LÍPA  0:0 (0:0)

sestava: Kalina - Caninec, Dvořák J., Brabec, Bouša - Martinů(58.Slanina), Houda(80.Záleský), Machek, Vaňkát, Příhoda - Veselý(78.Pec)