Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chlumec B - TJ Vaňov B 2:3

17. 6. 2007
Chlumec B - TJ Vaňov B 2:3

poločas 0:1
sestava Vaňov
Kalina - Novotný (46. Dovolil), Caninec, Brabec Jiří, Příhoda - Hamala, Matisczak J., Machek, Matisczak L. - Ventel (75. Hájek), Houda (46. Brabec Jan)

    Po náročné nohejbalové sobotě přijela více jak půlka týmu pěkně unavena a parné počasí sil ubíralo pořádným tempem. I tak sestava byla nabitá, přijeli jsme bodovat.
    Na zápas se dostavil navrátilec Hadži, po dlouhé pauze, zřejmě měl v Rumunsku nějaké zařizování ve svém zlatnictví. Své trenérské umění si vyzkoušel Varan, v posledním zápase nebylo co ztratit. Aspoň bude připraven na novou sezonu. Provedl jeden skvělý, kdy Drtikola postavil na předstopera. Jak se pak ukázalo, byla to první Varanův velký taktický úspěch..
    Domácí se dostali v prvním poločase jen k několika střelám, nastřelili břevno a tyčku, ale gól nevstřelili. My jsme měli mnoho brejkových situací, ale v některých okamžicích jsme je nedotáhli do konce. Zvláště pak když Hadži a Hamala zakopávali ve vápně hostí o míč. V prvním poločase se nám povedl jediný brejk, Drtikol krásnou ulicí vyslal z prava Hamalu, ten nacentroval před branku a osamocený Houdis z voleje propálil gólmana domácích. To bylo ale vše, co Houdis předvedl, o poločase musel střídat, bolela ho hlava ze sluníčka.
    Ve druhém poločase tedy musel nastoupit Dovolil místo Lukyho, ten už toho měl plné zuby a Čóča místo Houdise do útoku. A hned se uvedl, na půlce šel tvrdě do souboje, tak jak u něj známe, a domácí hráč od něj odletěl jak od pneumatiky z traktora. Dlouho se z toho vzpamatovával. Také při jednom souboji pěkně odehrál balón směrem k naší brance, zřejmě byl ještě v euforii ze sobotního nohejbalu.
Většinu času jsme měli my míč na nohou, domácí hrozili jen z brejků, ale Kála nás podržel svými skvělými zásahy. Asi po čtvrt hodině druhé půle se opakovala stejná situace jako v první, Drtikol vyslal opět zprava Hamalu a ten z úhlu prostřelil gólmana.
V zápětí nato se ocitl sám před gólmanem Čoča, ale místo střely bodlem volil opět nohejbalové podání těsně nad branku.
    Domácí byli bezškodní, střed pole jsme měli pokrytý. Asi v 75. minutě napřáhl ze 30 metrů Machy, jeho jedovku domácí gólman neudržel a míč skončil v brance. Ještě teď si hasí doma rukavice, jaká to byla bomba. 0:3 v neprospěch domácích, my jsme vedli. Bohužel, asi jsme se nechali ukolébat, protože domácí se začali tlačit do našeho vápna. Po jednom rohu se míč nešťastně odrazil od Klingona na brankovou čáru, Kála chytil, ale rozhodčí na lajně byl proti, prý míč přešel brankovou čáru. I přes naše protesty odpískal rozhodčí gól. Za 5 minut na to ze zápasu bylo drama, Cáňa se nedohodl s Kálou, dotírající útočník domácích Homolka předskočil Cáňu a špičkou prostřelil Kálu. Zbývali ale asi už jen 3 minuty do konce a my jsme výsledek už udrželi.
    Většina našich borců byla ráda, že zápas přežila. Byl to pěkný fotbal, věřme, že navážeme na tento výkon i v nové sezóně. Díky všem borcům, kteří našemu Béčku pomohli k pěknému umístění v nejnižší třídě okresu. Ostudu jsme neudělali, opět budeme platit za lídra soutěže, kdy s námi týmy s ambicemi na postup mají problémy.


copyright by Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pěknej článek

Plukas,20. 6. 2007 22:37

Brabi, pěknej článek :-)