Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chuderov odjel z Vaňova s nepořízenou, Áčko již v pátém jarním zápase srovnalo podzimní bilanci

25. 4. 2010

autor a foto: nasjara

V krásném jarním počasí před slušnou diváckou kulisou se na vaňovském hřišti odehrálo další ústecké derby. Tentokrát zavítal k Labi tým okupující přední příčky v tabulce FK Chuderov. Hosté dorazili povzbuzeni dobrým výkonem a hlavně výhrou nad lídrem soutěže v minulém kole. Domácí tým ale podává na jaře zatím velmi dobré výkony, když z možných 12 bodů vybojoval 8 .

Hned v úvodu zápasu přišla studená sprcha pro domácí tým, když Štorcovi proklouzlObrazek do branky lehký centr ze strany a hosté se tak snadno dostali do vedení. Domácí ale nezpanikařili a během prvního poločasu dokázali vývoj zápasu zaslouženě otočit. Nejprve uplatnil svůj důraz Zemín a dorazil míč do brány po standartní situaci. Podruhé se domácí radovali znovu po standartní situaci, když hostujícího brankáře nachytal na švestkách Sluka, který mu centr ze strany zatočil rovnou do branky. Poločasové vedení 2:1 bylo více než zasloužené a podle průběhu byl tento stav pro hosty milosrdný.

Obrazek

Ve druhém poločase to hosté zkoušeli a prvních dvacet minut byly aktivnější. Jejich snaha ale byla bez efektu. Tak přišel zákonitý trest, když si ukázkově naběhl na rohObrazek Rytíře Machek a krásnou hlavičkou z jedenácti metrů trefil výstavní gól, který zlomil poslední zbytky odporu hostí. Na konečných 4:1 upravil Sluka, jenž se vyhnul ofsajdové pasti a se situací sám na brankaře si poradil mazácky, když si místo očekávané střely míč stáhl pod sebe, zasunul do prázdné branky a podruhé v zápase tak „vyškolil“ hostujícího brankáře.

Hostům se v posledních kolech na hřištích soupeře příliš nedaří, což platilo i v tomto zápase.

Domácí hráči opět předvedli výborný výkon a touto výhrou dokázali již v pátém jarním kole vyrovnat bodový zisk z podzimní části!!!

FOTOGALERIE

TJ VAŇOV - FK CHUDEROV 4:1 (2:1)

branky: Sluka 2, Zemín, Machek - Štorc(vlastní)

sestava: Štorc - Bárta, Bouša, Protschke, Sibal P.- Příhoda, Machek, Sluka, Rytíř - Zemín, Hamala(70.Slanina)