Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlámal zajistil Vaňovu výhru

6. 9. 2006



Vaňov - Fotbalisté Vaňova porazili v 8. kole 1. B třídy Horní Podluží 2:1. Těsné vítězství Rilkeho týmu zajistil až Zlámalův gól v nastaveném čase.

Vaňovští měli od začátku převahu i šance, Stakič, J. Dvořák ani Machek je však neproměnili. Dvakrát brankáři hostů pomohla tyč. Z ničeho udeřilo ve 35. minutě Horní Podluží, chybu obrany potrestal Drátovník - 0:1. Vaňov ale vzápětí vyrovnal. Po sérii tří rohů behěm minuty se hlavou prosadil Zlámal - 1:1.

Druhé dějství se už Vaňovu tolik nevydařilo, až v nastaveném čase si na centr T. Dvořáka naběhl Zlámal a zachránil domácímu týmu tři body.

" V poločase jsme mohli vést 5:1, hráči předvedli velmi dobrý výkon. Po změně stran se dostavovala křeč, nakonec to bylo vítězství vůle," hodnotil trenér Emil Rilke. V sobotu hrají Vaňovští v Březinách. "Očekávám vyrovnaný zápas, rádi bychom bodovali," přeje si Rilke.

Vaňov - Horní Podluží 2:1 (1:1).

Branky: Zlámal 2 - Drátovník. Sestava: Burgr - Bouša, Bárta, J. Dvořák, Martinů - T. Dvořák, Machek, Vaňkát, Česlák (46. minuta Houda) - Zlámal, Stakič.