Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další kamínek do jarní mozaiky, tentokrát za bezbrankovou remízu z horké trmické půdy

1. 5. 2010

autor: nasjara

V sobotním slunečném prvomájovém dopoledni odehrálo vaňovské Áčko další zápas jarní části. Domácí MSK Trmice okupoval před zápasem bronzovou příčku a doma podává stabilně dobré výkony. Bylo jasné, že Vaňov nečeká nic jednoduchého.

ObrazekDomácí hráči předpoklady také potvrzovali a první poločas byly aktivnější a jejich pohybliví útočníci chvílemi hostům zle zatápěli. Vaňov se v prvním poločase dostával na dostřel trmické branky jen velmi zřídka. Asi jedinou vážnou šanci měl Bouša po rohovém kopu. Jeho hlavička ale našla přesně domácího gólmana. Ani domácí hráči se ale brankově neprosadili, ač měli příležitostí daleko více. Když ale selhal Doubrava i v tutové šanci, odcházelo se do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Oba celky se snažili vstřelit branku, která by zápas rozhodla.Obrazek Oba brankáři ale byli pozorní a celkem bez problémů si udrželi s přispěním svých obran čistá konta. Nejvíce vzruchu bylo na obouch stranách díky rozhodčím. Na jedné straně hlavní rozhodčí nenašel dost odvahy na odpískání penalty proti domácím po faulu na Sluku. Na druhé straně zastavil domácí break do otevřené obrany praporek prvního asistenta, krerý posoudil pozici Doubravy jako ofsajdovou.

Po závěrečném hvizdu byli s bodem z horké trmické půdy určitě spokojenější hosté, jejichž série neporazitelnosti trvá už šest zápasů.

FOTO

MSK TRMICE "A" - TJ VAŇOV "A"  0:0 (0:0)

sestava: Štorc - Bárta, Bouša, Protschke, Sibal - Rytíř, Machek, Sluka, Příhoda(65.Martinů) - Houda(85.Caninec), Zemín