Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ VAŇOV A - SK BŘEZINY další propadák ve druhém poločasu

6. 5. 2007

Jarní Vaňovská krize pokračuje

V sobotu 5.5.07 přijel na Vaňovské vyprahlé drnoviště tým Březin. Oba týmy jsou dlouhodobými rivaly a v tabulce měly před tímto utkáním stejný počet bodů, což svádělo k dojmu, že půjde o vyrovnané utkání. To se ale nenaplnilo, soupeř nás totiž druhý poločas doslova vykopal ze hřiště.

První poločas ještě nenasvědčoval, že by jsme měli přijít o další body. Zásluhou Martinů, který zužitkoval akci Vaňkáta a Stakiče, jsme se ujali vedení. Další obrovské šance Vaňkáta a Stakiče bohužel v síti neskončily. Soupeř se první poločas jevil dost neškodně, což náš tým zřejmě uspokojilo.

Hostující trenér do druhého poločasu přeskupil svoje řady, svého stopera vysunul na hrot, do obrany se stáhl útočník Loffelman a hlavně do hry naskočil veterán Vašák, který ač už moc nenaběhá, jeho pasy za obranu na rychlé útočníky jsou velkou zbraní. Na začátku druhého poločasu hostující stoper Loffelman hasil svojí hrubku pouze sestřelením Stakiče, který už postupoval pouze na brankáře. Hlavní rozhodčí, který během utkání udělal na obou stranách neuvěřitelné množství chyb, však nepochopitelně ocenil tento zákrok pouze žlutou kartou. Ihned po tomto incidentu vstřelili Březiny dva slepené góly. Než stačila naše střídačka reagovat na vývoj zápasu, už to bylo 1:3. Poté nastoupil do utkání po dlouhé pauze Machek a na naší hře to bylo ihned znát, utkání se nám už ale nepodařilo ani zdramatizovat, naopak soupeř ještě jednou udeřil do naší otevřené obrany a již zmiňovaný vysunutý stoper si pohodlně uzavřel hattrick.

TJ VAŇOV - SK BŘEZINY  1:4  (1:0)

branka Vaňova: Martinů

sestava: Burgr - Dvořák J.(67.Brabec), Caninec, Vrba, Bouša - Dvořák T., Vaňkát, Houda(58.Machek), Rytíř - Stakič, Martinů

author: Náš Jára

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

budíček !!!

Luky,7. 5. 2007 10:16

Je třeba,aby každý začal s kritikou a přístupem k
zápasům a HLAVNĚ K TRÉNINKŮM sám u sebe.
Taky by se mohlo stát,že se probudíme až v OKRESE !
Nic není ztraceno,zatnem zuby vždyť body se dají
získat i venku!
Držím vám palce a zbytek je na hráčích ÁČKA !!!

obraz

Plukas,6. 5. 2007 14:48

Ne všem je to buřt, byl bych rád kdyby takovejch bylo co nejmín

Obraz

nasjara,6. 5. 2007 13:50

Přesně se ukazuje jakej přístup k tomu máme, každej by si měl sáhnout do svědomí. Nato aby jsme si dali po zápase pivo můžem hrát okres. Nebudeme trénovat, budem chodit jenom na zápasi a sraz na zápas uděláme dvacet minut před výkopem...stejně je mezi náma dost lidí kterým je to buřt