Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další tři body pro A tým, záchranná mise probíhá zatím úspěšně

6. 4. 2008

V sobotu 5.4. bylo na programu 1.B třídy první domácí mistrovské utkání "Áčka". V minulém týdnu jsme přivezli z Úštěku všechny tři body, také proto většina přihlížejících fanoušků očekávala vítězství našich barev i v labském derby proti houževnatému Svádovu.

Zejména v prvním poločase se očekávání také naplnilo. Vaňov diktoval tempo hry a dokázal se dostat do mnoha a mnoha slibných příležitostí. Po gólu volaly zejména Machkova hlavička, kterou dokázal Pozděna vyškrábnout, a střela Martinů do tyče. Branku vaňovští přeci jen jednu v prvním poločase vstřelili. Postaral se o ní Veselý, který zabojoval ve vápně hostí, zmocnil se míče a chladnokrevně zasunul podél bezmocného Pozděny 1:0.

Ve druhém poločase domácí vyklidili střed pole a pustili tím Svádov zbytečně do hry. Pochvalu ale v tomto zápase zasloužila vaňovská obrana, která za celý zápas nepustila Svádov do vážnější šance. Nebezpečné standartky hostí zase likvidoval znovu spolehlivě chytající Kalina. Klid do vaňovských řad přinesl jarní střelecký objev Vaňkát, který v 58.minutě svojí klasickou střelou vaňkátovkou zvýšil na 2:0 a stanovil tak zároveň i konečné skóre labského derby. 

TJ VAŇOV - TJ SVÁDOV OLŠINKY 2:0 (1:0)

branky: Veselý, Vaňkát

sestava: Kalina - Caninec, Dvořák J., Bouša, Příhoda - Houda(85.Brabec), Rytíř, Vaňkát, Machek,  Martinů - Veselý