Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dalším divokým skóre Áčko prohrálo v Chuderově

20. 9. 2009

V nezvyklém dopoledním čase nastoupilo Áčko k dalšímu mistrovskému utkání na horké půdě v Chuderově.

V prvním poločase se hrál oboustranně nepohledný zápas, který postrádal kombinaci a obě mužstva se uchýlila spíše k nakopávání dlouhých míčů na svoje útočníky. Z fotbalové šedi vyniklo v prvním poločase pouze několik momentů. Nejprve se vyvlíkl z ofsajdové pasti chuderovský Gabriel, který udělal kličku i Hamplovi ve vaňovské brance, koncovku mu ale zmařil dobrým zákrokem stoper Caninec. Vedení v zápase se ujal Chuderov, když se výstavně trefil z trestného kopu Tikovský. Vaňov kontroval  střelou Dvořáka J., kterou Ondrka s námahou vytáhl na roh. Chvilku nato se k trestnému kopu postavil Machek a prostřelil vše co mu stálo v cestě 1:1. Tímto skóre skončil první poločas.

Začátek druhého poločasu Vaňovu hrubě nevyšel a po několika prohraných osobních soubojích se domácí Chuderov snadno prostřílel až k vedení 4:1. Poté se hra otevřela na obou stranách. Do velké šance se po centru Dvořáka dostal kanonýr Zemín, střela mu ale nesedla. V zápětí už ale Zemín sám před Ondrkou s přehledem zakončil 2:4. V tuto chvíli se zdálo, že by se dalo s výsledkem ještě něco udělat. Bohužel chvilku na to domácí Guttmann nasměroval odražený míč do odkryté části branky a stanovil konečné skóre.

FK CHUDEROV - TJ VAŇOV 5:2 (1:1)

branky Vaňova: Machek, Zemín

sestava: Hampl - Caninec, Dvořák J., Bouša, Protschke - Hamala(46.Martinů), Záleský, Machek, Houda(70.Slanina) - Zemín, Kodat(55.Vrba)