Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derby Mojžíř - Vaňov rozhodli domácí v poslední minutě

18. 10. 2008
Mojžíř - Vaňov 1:0 (0:0)

sestava:                                                      FOTO
Karas (78. Caninec) - Bouša, Barták, Dvořák J., Příhoda - Dvořák T. (46. Šimek), Jelínek, Machek, Houda - Hnízdo (80. Veselý), Martinů
ČK: Machek, Šimek

     V dalším zápase jsme nemuseli zajíždět daleko, čekalo nás další derby. V Mojžíři jsme hráli poslední kolo minulé sezóny a odešli jsme poraženi. Samozřejmě jsme chtěli soupeři vše vrátit i s úroky.
     To, že domácí okupují horní patra tabulky, první poločas vůbec nenasvědčoval. Herně jsme měli převahu, bohužel jsme ji nijak nepotvrdili. Pěknou ranou z 25ti metrů se ukázal Jelínek. Vážnější šance jsme si nevypracovali. Domácí zahrozili pouze  jednoz brejku, Karas s jistotou odvrátil.
     Ve druhém poločase se hra obrátila. Domácí nás zatlačili, my jsme se prakticky nedostali k jakékoli střele a domácí branku jsme neohrozili. Šance domácích ale nebyly nebezpečné. Asi v 65. minutě rozhodčí velmi přísně za druhou žlutou vyloučil našeho Machka. O chvíli na to se zranil Karas a místo něj musel do branky Caninec. A posledním hřebíčkem do rakve bylo vyloučení Šimka (spolu s domácím hráčem) za potyčku po přerušené hře. Domácím útokům jsme se bránili, bohužel, v 89. minutě jsme inkasovali z rychlého brejku. Vyrovnat jsme už nedokázali, i když rozhodčí nastavoval asi 6 minut. Nutno podotknout, že sudí Ševčík byl nejslabším článkem zápasu, mraky chyb udělal na obou stranách a kvalitě fotbalu vůbec nepřidal svými nepřesnými výroky.
     Bodu z venku je škoda, zvláště, když se podíváme na tabulku, která je nesmírně vyrovnaná. V přístím kole hostíme poslední Union Děčín... Mákneme a vyhrajeme.


copyright by Drtikol