Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dohrávka v Tisé - muži si vezou bod za remízu 1:1

Tisá – Vaňov 1:1 (0:0)

branka Němeček

sestava – Červinka – Hájek, Dvořák, Navrátil, Brabec – Šimek (Harciník) (Slanina), Houda, Vaňkát, Stehlík – Němeček, Kodat

 

Ve středu 8. 5. o státní svátek jsme opět dohrávali zápas. Odložené 2. Kolo. Jeli jsme do Tisé. Domácí v posledním zápase rozstříleli Dubice 8:0. To bylo znamení, že zápas nebude asi jednoduchý.

Nastoupili jsme v trochu pozměněné sestavě. Pro zranění chyběl Sibal a Krnáč. Navrátil se Martin Navrátil taktéž po absenci kvůli zranění. A také Slanina, který nakonec neodcestoval za prací z Ústí nad Labem a tak se rozhodl pokračovat v kariéře ve Vaňově. Na podzim hostoval v Povrlech.

Počasí na fotbal přímo ideální, hřiště bylo také pěkné. A tak se za úvodního hvizdu rozhodčího Zemana mohlo začít. A překvapivě jsme začali aktivně my. Hned v úvodu měl parádní šanci Vaňkát, kterého pěkně uvolnil Houda do uličky. Vaňkát bohužel těsně minul. Poté měl další šanci Němeček, střílel těsně vedle. Prvních 15 minut jsme měli více ze hry, měli jsme i šance. Hosté se dostali jen do jedné příležitosti. Po čtvrthodině převzali iniciativu domácí, párkrát zahrozili. Jen střely z dálky nebo standartní situace a případně roh. Ale do vážnější šance se nedostali. Ani my.

Druhý poločas začal za stavu 0:0. Domácí hlavně nakopávali dlouhé balóny dopředu. My jsme se snažili hrát kombinačně, dvakrát během poločasu střílel Stehlík z pravé strany. Bohužel nad branku. Asi po 15 minutách druhého poločasu domácí vstřelili šťastnou branku. Z přímého kopu tečoval břichem do naší branky jeden z hráčů Tisé. Byla to pro nás trochu sprcha. Hru jsme pak trochu otevřeli a zariskovali. Vyplatilo se. Navrátil rozehrál přímý kop. Domácí brankář minul a tak Němeček dotlačil míč do prázdné branky. Vyrovnáno 1:1. Chtěli jsme vstřelit vítěznou branku, ale nepodařilo se. Šance jsme měli, ale stříleli jsme nepřesně. Posledních 10 minut se hrálo nahoru dolů. Domácí měli možnost sólového úniku, ale Červinka vychytal. Těsně před koncem střídal Slanina, hned po minutě se objevil na levé straně v šanci, ale domácího brankáře nepřekonal. Po chvíli na to vyslal do uličky Dvořák Brabce, ten už mohl pokračovat sám na brankáře. Ale byl zastaven lajnovým rozhodčí, který odmával ofsajd. Po následném odkopu od své brány mohli domácí strhnout vítězství na svou stranu, ale Červinka výborně nosem zabránil brance. Tekla mu krev a tak rozhodčí zápas ukončil.

Bod z Tisé se počítá, škoda, bylo i na tři body. Ale také jsme mohli odjíždět bez bodu. V sobotu nás čeká opět zápas venku, jedeme do Sebuzína, kde nás čeká nepříjemný domácí tým. Jedeme si pro body!!!

Vaňov do toho!!!


copyright by Drtikol