Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí premiéra vyšla, Sebuzín si odvezl bůra

21. 8. 2011

autor: nasjara

Ve Vaňově od letošní sezóny funguje po pádu A týmu do okresního přeboru již pouze jeden tým mužů. Jediným letním příchodem byl návrat Tiby Krnáče. K mužstvu se zatím nepřipojili z různých důvodů opory z předešlých let Rytíř, Bouša a Machek.

V prvním poločase byla hra domácích z počátku nervózní, a tak se ukázala důležitost první branky. Tu vstřelil po parádním pasu Krnáče za obranu hostí Němeček, který se až na čtvrtý pokus dokázal vyhnout ofsajdové pasti hostí a sám proti brankáři nezaváhal 1:0. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Martinů využil chyby stopera hostí a z dalšího brejku také obešel brankaře a zavěsil 2:0. Do poločasu ještě vstřelil Vaňov další branku a opakovala se situace před prvním gólem. Krnáčova kolmice za obranu, Němečkovo dobré naběhnutí a navíc chladnokrevný lob přes hostujícího brankáře 3:0.

Do druhého poločasu se hosté snažili více tlačit dopředu a to jim přineslo ovoce, hra se vyrovnala. Díky tomu ale vznikala v sebuzínské obraně okénka kterých domácí hráči dokázali umě využít. Nejprve po úniku Němečka a pěkném centru z pravé strany vstřelil nejhezčí gól dne levý bek Protschke střelou ze vzduchu pod břevno 4:0. Po další hrubce hostujícího hráče zvýšil na 5:0 Příhoda, jenž si také dovolil udělat kličku brankáři. Hosté se dočkali alespoň zmírnění výsledku. Nejprve stoper Dvořák nešťastně vyzul hostujícího útočníka z kopačky a kopala se penalta 5:1. A na konci zápasu využil hostující útočník s baskatbalovými parametry nekoncentrovanost domácí obrany a po průniku snížil na konečných 5:2.

TJ VAŇOV - SEBUZÍN 5:2 (3:0)

branky: Němeček 2, Martinů, Protschke, Příhoda

diváci: 55

sestava: Červenka - Dvořák, Caninec, Protschke, Brabec(60.Grumich) - Sibal(30.Harciník), Houda, Krnáč, Příhoda - Martinů(75.Kodat), Němeček