Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopolední derby pro Trmice

Trmice - Vaňov 2:1 (1:0)

branka Martinů

sestava

Dušovský - Caninec, Bárta, Bouša, Protschke - Hamala, Rytíř, Houda (80. Vondra), Martinů - Slanina (46. Pawis), Rubáš (75. Brabec)

 

     Trmice mají svojí tradici - Áčko hraje své domácí zápasy dopoledne od 10:30. A tak si museli hráči i fanoušci obou táborů přivstat. Trávník byl výborně připraven, po dešti lehce pokropený, radost hrát na takovém hřišti.

     Domácím chyběli z minulého zápasu vykartovaný stoper Melichar a hlavní tahoun Uhlíř. A to mohla být pro nás výhoda. Od úvodního hvizdu začali domácí tlakem, a asi po 7 minutách vstřelili branku po rychlé kombinační akci a cenru z pravé strany. Je pravda, že to mohl Dan mít, bylo to hodně z úhlu. Zbraně jsme nesložili, hráli jsme stále svoji hru. Překvapivě jsme byli dost aktivní nejprve hlavou Protschke orazítkoval břevno domácí svatyně, po chvíli Martinů nečekaným centrem orazítkoval tyč. Domácí zahrozili hlavičkou z vápna, s tou si Dan poradil. A měli jednu velkou tutovku, když sám před prázdnou kasou domácí útočník selhal. Poločas skončil 1:0 pro domácí.

     Ve druhém poločase jsme začali hodně aktivně, domácí se v prvních 10 minutách k naší brance vůbec nedostali. Na polovině soupře poslal Honza Pawis (naše nová posila) poslal do uličky výborně hrajícího Lukáše Martinů. Ten přetlačil domácího stopera a sám před golmanem se nemýlil. V zápětí po naši vyrovnávací brance udělali domácí v obraně chybu, kterou mohl využít Rubáš, naše další posila, bohužel domácího obránce nepřetlačil a nešel tedy sám na gólmana Trmic. Domácí se ale oklepali a začali být aktivnější. Hra byla vyrovnaná. Bohužel po velkém závaru před naší brankou, kdy Dan dvakrát odvracel míč z malého vápna, se do naší opuštěné klece trefil Šerpán. Míč se k němu se štěstím odrazil a on měl velice snadnou pozici na skórování.

     Šance na srovnání jsme měli, střelu Pawise vytáhl domácí brankář ze šibenice. Martinů se dostal až do malého vápna, neměl komu nahrát před bránu, tak to zkoušel z úhlu. Se štěstím trmičtí ubránili. V záběru jsem hráli vabank, hosté své dva brejky nevyužili, skvěle je vychytal Dan.

     Škoda, minimálně na bod jsme měli. Teď nás čekají doma Srbice, které mají zatím také dvě porážky. Tak jim uštědříme třetí :-)

 

copyright by Drtikol