Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dva zápasy proti horským soupeřům, 0 bodů

 TJ Vaňov – SK Hraničář Petrovice 0:1 (0:1)

Sestava: Kalina – Adamec, Caninec, Navrátil, Příhoda – Stehlík, Sibal, Sluka, Houda – Kodat, Zemín
Střídali: Harciník, Orság
 
V zápase měli převahu hosté, kterým se v 10. minutě podařilo vstřelit gól po nepovedené malé domů vaňovských. Domácí se snažili zápas otočit na svou stranu, do větších příležitostí se ale nedostávali. Naopak hosté z Petrovic mohli několik gólů přidat, v zakončení ale buď selhali, nebo ztroskotali na vynikajícím Kalinovi. V závěru zápasu obdržel Navrátil červenou kartu poté, co nedovoleným způsobem zastavil unikajícího útočníka Petrovic, který by postupoval sám na branku Vaňova.
 
 
Spartak Tisá – TJ Vaňov
 
Sestava: Kalina – Harciník, Stehlík, Caninec, Příhoda – Adamec, Sibal, Houda, Sluka – Zemín, Gerlický
Střídali: Kodat, Orság
 
Vaňovským se nepovedl vstup do zápasu, když inkasovali po rohovém kopu. Zaslouženě ale dokázali vyrovnat, po skvělém Houdově vysunutí se přízemní střelou na zadní tyč prosadil Adamec. Hosté měli v 1. poločase herní převahu, prosadit se mohl Gerlický, velkou šanci pak neproměnil Houda, jeho střelu do protipohybu domácí brankář v letu šťastně zastavil kopačkou. Domácí si výraznější příležitost nevytvořili, hrozili pouze ze standardních situací nebo z nakopávaných balónů za obranu, se kterými si ale Vaňov dokázal poradit.
Ani úvod druhého poločasu hostům nevyšel. Inkasovali téměř ihned po jeho zahájení. Na rozdíl od první půle ale ani poté nebyli lepším týmem na hřišti. Třetí gól domácích padl spíše z obranného odkopu těsně za polovinou hřiště, který přelétl všechny, i gólmana a zapadl těsně pod břevno. Domácí poté pozorně bránili a vaňovským došli síly a evidentně také chuť hrát. Tisá tak přidala další dva góly, při obou jejich hráči až příliš lehce prošli do zakončení, se kterým si bez nejmenších problémů poradili.
Hra v prvním poločase dávala naději k lepšímu výsledku, než byl poločasový stav 1:1. Druhý poločas jsme ale vůbec nezvládli herně ani fyzicky, soupeři jsme góly opět darovali. Příští kolo v zápase proti Malečovu musíme za každou cenu bodovat, protože Malečov na nás ztrácí pouhý 1 bod!
 
 
pas 21. kola TJ Vaňov – FK Malečov se hraje 10. 5. od 17:00 na vaňovském stadionu.