Jdi na obsah Jdi na menu
 


Favorit rozstřílel poslední Božku 6:0

4. 11. 2007
Vaňov B - Božtěšice 6:0 (3:0)
sestava
Bigmac - Duchoň, Dovolil, Štěrba, Caninec - Brabec Jiří, Matiscsak J. (Hájek), Záleský, Adamec (Hanták) - Stakič, Dvořák J. (Brabec Jan)

branky - Caninec 3 (1 z pen), Hanták, Štěrba, Dvořák J.

Před očekávaným zápasem s dosud neporazitelným Mojžířem B nás čekala poslední Božka, taková lehčí prověrka. Nechtěli jsme soupeře podcenit, tak jak to se slabšími celky u nás bývá, a tak jsme se do něj pustili zostra. Od začátku jsme měli mnoho šancí, první branku vstřelil z penalty Cáninec. Poté neuspěli Adamec, Záleský. A tak musel přijít opět Caninec do vápna hostí a vstřelit svou druhou branku. Hosté občas zahrozili, brejkovými situacemi, ale neměli srovnanou mušku. Třetí pojistku přidal Dvořák J., který se průbojně dostal před brankáře Božtěšic a dotlačil míč do branky. Stav zůstal do poločasu 3:0 pro domácí.
Ve druhém poločasu na hřiště postupně přicházeli náhradníci. Bigmac se moc nezahřál, zato my jsme hostujícího gólmana pěkně proháněli. Z přímého kopu dal branku Štěrba, jak jinak, bomba pod břevno. Caninec vstřelil hattrick, jednu branku přidal i Hanták, náš nejlepší střelec, který nastoupil po zranění. I ve druhé půl i jsme měli mraky šancí, zbrkle jsme některé situace řešili. I tak se zrodilo vysoké vítězství, které dává signál Mojžířské rezervě, aby si na nás dala pozor.
Důležité je, že se nikdo nezranil a nyní se všichni těší na pěkný pažit do Mojžíře a na zápas prvního s druhým.


copyrigth by Drtikol


FOTO by Houdis
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář