Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK MALEČOV - TJ VAŇOV B 5:2

8. 4. 2007

Oslabené béčko Vaňova opět padlo

7. 4. 2007 – Sobota
5:2 – branky Vaňova – Pankrác 2

sestava
Kalina – Štěrba, Ježek, Brabec Jan, Černý - Adamec, Hadži, Příhoda, Hájek – Hanták, Stehlík

Před Velikonočním hodováním se jelo rvát o body naše béčko na hřiště Malečova. Počasí bylo krásné slunečné, foukal do toho trochu chladný větřík. Náš tým byl oslaben o 4 hráče základní sestavy, takže jsme mohli jedině překvapit.

Hra byla od začátku v režii domácích, spalovali jednu šanci za druhou. My jsme těžili spíše jen z brejků, v několika slibných pozicích se ocitl nejlepší střelec béčka Hanty, který se vrátil po zranění, ale ani jednou brankáře domácích nepřekonal. Na nerovném povrchu se spíš míče nakopávali, i tak se diváci bavili u několika veselých momentů, které pro nás hráči obou mužstev připravili. V 15. minutě nás domácí překonali, vsítili první branku, do poločasu přidali Malečovští ještě jednu branku. A mohlo jich být více, můžeme být rádi, že střelci Malečova stříleli hlavně slepými náboji. Své střelecké umění neprokázali.

Do druhého poločasu nastoupili naši borci s tím, uhrát alespoň co nepřijatelnější výsledek, ale již po 15 minutách drůhé pětačtyřicetiminutovky bylo skóre děsivé – 5:0 pro Malečov. Šancí měli domácí opět mnoho, další neproměnili. Naopak, Bimbo prokázal své trenérské umění, vyslal na hřiště Pankyho, a ten alespoň výsledek upravil na ne tak hrozných 5:2 pro domácí. Ti odcházeli se třemi body ze hřiště určitě spokojeni, naši hráči byli rádi, že v oslabeném složení nedostali více branek.

Další víkend hostí naše B mužstvo Božtěšice, věřme, že přijde první jarní domácí výhra a ještě potrápíme favority na postup.

 

copyright by Drtikol

 



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář