Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Ravel Ústí - Vaňov B 0:0

8. 5. 2007
Vaňovské Béčko stále trápí aspiranty na postup

Ravel – Vaňov B 0:0
(hřiště MFK) neděle 6. 5. 2007


    Naše rezerva chce ještě trochu zamíchat s tabulkou a potrápit samozřejmě všechny aspiranty na postup. Zatím se jí to celkem daří, na zápas s Ravelem se těšili všichni. Ale vědělo se, že to nebude lehký zápas.
Jako vždy, domácí už hodinu před zápasem nastoupili na trávník k pořádné rozcvičce, zatímco někteří hráči z Vaňova ještě půl hodinky před zápasem nabírali síly. Mohli tak soupeře alespoň povzbudit při rozcvičce.
    Od počátku se hrál pěkný fotbal, obě mužstva si pěkně přihrávala, občas to i na umělé trávě zajiskřilo. V domácím týmu je většina hráčů mladšího věku, takže byli trochu běhavější. Moc šancí v prvním poločase vidět nebylo, Ravel zahrozil jen několika střelami mimo branku, snad jen průnik do šestnáctky jednoho útočníka stojí za zmínku. Naši borci se snažili také ohrozit domácího gólmana, nějaký ten náznak šancí tam byl, ale neohrozili domácí branku nějak vážně. V prvním poločase hráčům z Ravelu zatrnulo jen při dalekonosné střele Ducháčka, který napálil z 25 metrů odražený míč. Míč se krásně nesl, bohužel skončil na tyči.
    Druhý poločas začal podobně jako první, ale přeci jenom byl znát věkový rozdíl a zřejmě i větší natrénovanost soupeře. My jsme se snad nedostali do nějaké vážnější šance, pár střel mířilo vedle. Zato domácí ohrožovali branku Kály více, ovšem náš gólman nás hodně podržel a všechno kryl. Nepříjemný byly dva přímé kopy. Jeden Kála vyrazil na roh, druhý před sebe a dobíhal pouze domácí útočník. Míč skončil po dorážce v síti, ale lajnový rozhodčí mával ofsajd. Ještě trochu nebezpečně vypadala střela těsně před koncem, mířila těsně vedle. Asi 5 minut před koncem mohl urvat pro Béčko Stakič, ale jeho hlavička byla slaboučká, skákající míč před brankou pak podběhl Adamec.
    Rozhodčí pan Horváth odpískal konec a hráči se rozešli smírným výsledkem 0:0 do kabin. Výsledek a hlavně bod s Ravelem je pěkný, divákům se fotbal musel líbit. Nadále se naše Béčko drží v popředí tabulky poslední třídy, což je super.

 
copyright by Drtikol

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář