Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanták měl svůj den, jeho hattrick ale béčku na body ani zdaleka nestačil

autor: Náš Jára

Béčko vstoupilo do jarních bojů v domácím prostředí proti Tisé. V prvním poločase se dostali domácí do vedení 2:0 po parádních akcích Hantáka. Zejména při první brance prokázal Hanty skvělý tah na branku a chladnokrevné zakončení. Ve druhém případě  se prosadil z trestného kopu. Hosté si dlouho nebyli schopni vytvořit kloudnou akci. Bohužel po rohovém kopu dotlačili se štěstím míč do brány a od toho okamžiku se změnil i ráz hry. Tisá dokázala ještě do poločasu otočit stav na 2:3, hlavně díky hrubkám domácích hráčů v obranné fázi.

Ve druhém poločasu ještě dokázal Hanták srovnat stav po chybě hostujícího brankaře na 3:3 a uzavřít tak svůj hatrrick. Bohužel ale domácí hráči dále kupili v obraně chybu za chybou a hosté nejistého domácího golmana ztrestali dalšími čtyřmi trefami a nakonec si odvezli pro domácí hráče až velmi kruté vítězství 3:7.

Jediným pozitivem zápasu tedy nakonec zůstal výborný výkon veterána Hantáka, který byl opravdu při chuti a výrazně si na dálku řekl o nominaci do A týmu.

TJ VAŇOV "B" - SPARTAK TISÁ 3:7 (2:3)

 branky Vaňova: Hanták 3

sestava: Červenka - Caninec, Brabec , Sibal, Harciník - Pec, Šimek, Němeček, Hamala - Hanták, Slanina

střídali: Čočkin, Kuba a možná ještě někdo...:-)