Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko potřetí v řadě uhrálo remízu 1:1. Pro Heřmanov to znamená konec v 1.B třídě

14. 6. 2010

autor:protschkis

V sobotu odpoledne zajížděl celek Vaňova na hřiště potápějícího se Heřmanova. Hosté dorazili v pozměněné obranné čtveřici, kdy do zápasu nemohl pro červenou kartu nastoupit střelec Bouša, pro zranění stoper Bárta a pro pracovní vytíženost Sibal.

Začátek zápasu a prvních 25 minut poznamenal silný déšť. V tomto počasí měli vaňovští několik slibných náznaků šancí, kdy několikrát Kodat mohl jít v dobré pozici sám na branku, zradil jej však terén, kdy si na kluzkém trávníku dal balon do běhu příliš dlouhý a brankář byl u něj dříve. Aktivní byl zejména Rytíř na pravé straně a Zemín v útoku. Hosté hrozili občas kombinací středem, většinou však bez zakončení. Poté přišla nejhezčí akce zápasu, kdy si vyměnil míč Zemín se Slukou, ten poslal přihrávku do levé lajny Příhodovi, který nádherným centrem našel na zadní tyči nabíhajícího Rytíře. Ten výstavním volejem ve výskoku zavěsil pod břevno. Jedinou větší šancí domácích v prvním poločase byla prudká střela domácího útočníka z pravé strany, kterou Štorc pouze vyboxoval před sebe na malé vápno, kde před dalším dobíhajícím domácím hráčem hasil Protschke šanci odkopem.

 V druhé půli se umoudřilo počasí a domácí přidali a konečně začli trošku hrát o záchranu. V rozletu je málem zarazil Zemín, kterému křížnou střelu tečoval brankář těsně vedle pravé tyče na roh. Poté Kodat v dobré pozici netrefil odkrytou bránu. Domácí si pak vytvořili silný tlak, z něhož měli několik dobrých šancí, obrana a hlavně výborný Štorc vyrovnání nepřipustila. Hosté hrozili brejky, většinou se však trápili v koncovce. Poté přišel trest, kdy po ztrátě balonu vaňovských na pravé straně domácí zakombinovali a jejich útočník střelou z 18 metrů, kterou lehce tečoval Caninec k tyči, vyrovnali. Domácí povzbuzeni přidali a Štorc několika bravurními zákroky podržel vaňovský tým. Nakonec mohli brát všechny tři body hosté, kdy se do brejku dostali postupně Sluka a Zemín, oba však ztroskotali na výborném domácím brankáři.

Nakonec zápas skončil zaslouženou remízou a domácí tým se tak loučil s 1.B třídou.

TJ HEŘMANOV - TJ VAŇOV "A" 1:1

branka: Rytíř

Sestava: Štorc - Martinů, Caninec, Houda, Protschke- Rytíř(Němeček), Sluka, Machek, Příhoda- Zemín, Kodat(Hamala)