Jdi na obsah Jdi na menu
 


I s trenérem Františkem Donaufem v sestavě si přivezla Vaňovská rezerva 3 body z Malečova za těsné vítězství 1:0

16. 9. 2007
Malečov - TJ Vaňov B 0:1 (0:0)

sobota 15. 9. 2007, 16:00
sestava
Bigmac - Štěrba, Brabec Jiří, Novotný L., Dovolil - Matisczak J., Matisczak L., Adamec, Hájek - Donauf, Brabec Jan (75. Černý Václav)

    Nelehký úkol čekal hráče Vaňovské rezervy. Jelikož se hrál zároveň zápas A týmu, a někteří hráči jsou zraněni, musel do zápasu nastoupit i sám trenér František Donauf. Na lavičce nahrádníků zůstal sedět pouze jediný hráč Václav Černý. Přeci jenom ale hlavní tým mužů má přednost, tak jsme se museli o výsledek porvat.
    Zpočátku se nám ale hra celkem dařila, balóny jsme si pěkně dávali z jedné. Nějaká ta chybička byla, i tak domácí Bigmeca v naší brance moc neohrozili. Za zmínku stojí snad jen nemávnutý jasný 3 metrový ofsajd, který umožnil domácímu útočníkovi sólový nájezd na našeho golmana, odkrytou branku ale malečovský hráč netrefil. To my jsme si vypracovali více šancí, hlavně z rohů. Při jednom ze závarů právě po rohovém kopu jsme měli nejvetší šanci, odražený míč napálil Ludva. Domácí gólman míč vyškrábl na břevno, ten se odrazil na brankovou čáru, nikdo z našich nestačil dorazit. Za poločasového stavu 0:0 odcházeli hráči obou mužstev do kabin.
    My jsem šli do druhého poločasu s tím, vydržet co nejdéle. Pokud by se tak stalo, domácí by mohli znervoznět a třeba bychom mohli z brejku udeřit. Ale situace se začala vyvíjet úplně jinak. Asi po 5 minutách ve druhém poločase kopnul Ludvík rohový kop. Domácí gólman míč podcenil, a tak nezbývalo Ježkovi nic jiného, než hlavou míč poslat do branky. Obrovská radost zavládla na straně Vaňova. Branka ale přišla dost brzy a dalo se očekávat, že fyzicky nevydržíme. Domácí se stále tlačili do našeho vápna, pálili jednu střelu za druhou. Vše ale nad nebo vedle branky. Hrozili hlavně ze závarů před brankou. Bylo těžké na drnovitém hřišti balón odkopnout. Jednou se to nepodařilo Štěrbovi. Domácí hráč poté těsně minul branku. Po dalším závaru nastřelili domácí břevno. Pár střel, které nebyli moc nebezpečné, ale hrozilo, že odskočí na nerovném povrchu, Bigmac pochytal. Vyznamenal se při trestném kopu, kdy vyrazil střelu pod břevno na roh a asi 3 minuty před koncem lapil skvělým zákrokem střelu z úrovně penalty (k osamocenému hráči domácích se dostal odražený míč). Opravdu fantastický zákrok. Domácí se neustále do konce zápasu snažili filmovat pády ve vápně a o další nesportovní kousky, ale ani to jim nepomohlo. Ubránili jsme hubený výsledek 1:0 a vezeme si 3 body do Vaňova.

Huuuuuuuurrrrrrrrráááááá.....

copyright by Drtikol


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

článek

Plukas,16. 9. 2007 18:02

Pěkný článek Drtikole... je vidět, že jsi to jeeště nezapoměl.