Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARNÍ PLÁN

11. 1. 2007
Obrazek
 
 

Vaňov pustil Stakiče




Ústecký deník  -  10.1.2007

Vaňov - Fotbalisté Vaňova zahájí zimní přípravu na 1. B třídu bez svého nejlepšího střelce Bohdana Stakiče. Dvacetiletého útočníka si do přípravy vytáhly o dvě soutěže výš hrající Neštěmice.

"Je to mladý talentovaný hráč, byla by škoda, kdyby to nezkusil," říká o svém svěřenci vaňovský trenér Emil Rilke. Pokud by Stakič na testech uspěl, zůstal by zřejmě v týmu Českého lva na půlročním hostování.

"Máme dohodu, že v takovém případě by výměnou k nám přišli dva neštěmičtí hráči," prozrazuje Rilke. I proto se tolik nebojí případného oslabení kádru.

"Určitě by nám v koncovce chyběl, ale rozšířila by se konkurence a to je pro trenéra vždy dobré." Stakičovi prorokuje slibnou budoucnost.

"Je rychlý, důrazný, má dobrou koncovku, navíc i po fyzické stránce patří k nejsilnějším hráčům. Když přijde do kvalitnějšího kádru, může dál růst. Nemám obavy, že by se neprosadil."

Rilkemu hrozí, že přijde i o druhého útočníka Zlámala, kterému skončilo hostování a měl by se vrátit do Svádova. Oba forvardi dohromady nastříleli 12 branek. "Budeme usilovat o prodloužení jeho hostování, věřím, že se dohodneme," doufá kouč.

Příprava na jaro začne ve Vaňově 16. ledna. "Budeme mít dva až tři tréninky týdně, na umělé trávě v Teplicích jsme si dohodli osm termínů přípravných utkání. Jednáme se Střekovem, Krupkou, Modlany, Jílovým a dalšími týmy."

Vaňov se chystá na jarní boje s cílem udržet se na špici 1.B třídy.

"Nemluvíme o postupu, na to kádr nemáme. Ale skončit do 3. - 4. místa můžeme. Musíme však zachytit úvod, což se nám nepovedlo na podzim. Když budeme hrát jako v podzimním finiši, můžeme skončit vysoko," věří Rilke. Rád by svedl bitvu o krále Ústecka v soutěži.

"Tento cíl jsme si vytyčili a věřím, že to je v našich silách," dodal Emil Rilke.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář