Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní premiéra skončila pro Béčko debaklem

1. 4. 2009

Trmice - TJ Vaňov B 6:0 (1:0)

sestava:

Hampl - Dolák M., Brabec Jiří, Štěrba, Sibal P. (65. Hájek) - Sibal J.(80. Brabec Jan), Vaňkát, Pec - Zikmund, Hanták

     Začaly jarní odvety podzimních zápasů. V prvním mači nás čekal soupeř nelehký - Trmické béčko. V naší sestavě se překvapivě objevili zkušení matadoři - v brance Hampl Pavel, v záloze Stehlík Radim a v útoku Zikmund Lukáš.

     Sestava tedy na to, že se zápas hrál současně s Áčkem, zněla dobře. A v prvním poločase to bylo vidět. Hrál se vyrovnaný zápas, my jsme měli menší převahu a byli více na půli soupeře. Domácí hrozili hlavně z brejků. Také jejich standartní situace byli nebezpečné, jednu z nich využili. Prodloužený přímý kop na zadní tyč vrátil jeden z trmických útočníků před bránu a pro Podsediče nebyl problém trefit opuštěnou kasu. My jsme vážněji neohrozili domácího brankáře, v situacích před gólmanem jsme byli hodně nervózní. První poločas ovlivnil svým chybným výrokem hlavní rozhodčí Kalina, který neodpískal asi v 35. minutě jasnou a úmyslnou ruku domácího stopera Škopka ve vápně. Ten by po druhé žluté šel ven a hrálo by se nám určitě lépe a jinak. A hlavně by se kopala penalta.

     Do druhé půle jsme šli s tím vyrovnat. Po rohovém kopu Štěrba hlavičkou prudkou ranou přímo do brankáře. Z rychlého brejku jsme minul jen kousek vedle tyčky. To vše se událo do 10. minuty druhého poločasu. Poté nám bohužel došly fyzické síly a na hřišti už existovali jen domácí. Celkem nám vsítili dalších 5 branek a domů si vezeme pěknou nadílku.

     Vinu na porážce nese celé mužstvo, kdy přes zimu chodilo trénovat minimum hráčů a bez fyzičky se II. třída hrát nedá. Je potřeba na tom opravdu zapracovat a máknout. Nebudeme dělat ihned ukvapené závěry po první zápase, zabojujeme a v dalších zápasech odvedeme určitě lepší výkony.

copyright by Drtikol