Jdi na obsah Jdi na menu
 


JUNIOR Děčín - TJ Vaňov A 2:1

3. 4. 2007

JUNIOR Děčín - TJ Vaňov A 2:1 (1:0)

Branka Vaňova – Martinů Lukáš

 Druhý mistrovský zápas na jaře v roce 2007 zajíždělo naše áčko na půdu lídra I.B třídy – Junior Děčín.Nebylo co ztratit, mohli jsme jen překvapit. Bohužel, zranili se naše dvě vůdčí osobnosti – Náš Jára a hlavně Machy. Přijeli jsme tedy jen s jedním náhradníkem, kterým se stal Drtikol.

Zápas byl od počátku vyrovnaný, hrálo se spíše uprostřed hřiště, I když více měli v držení míč domácí. V 15. minutě jsme nepobrali rychlý útok domácích, z právě strany nacentroval jeden Junior salám, a nejmenší hráč domácích stál sám za Cáňou a pohodlně hlavou skóroval.Byla to škoda, z ničeho nic najednou domácí vedli. Poté se hra odvíjela stale podobně jako před vstřelenou brankou…V jednu chvíli jsme kopali 3 rohy za sebou, Lukáš Martinů vypálil za vápnem, když se k němu odrazil míč, bohužel, spletí těl míč neprojel až do branky, a byl z toho opět další roh. Hra byla celkem vyrovnaná, bohužel jsem domácí výrazně neohrozili.Poločas prohráli naši hráči 0:1.

O poločase Ádá nafotil pár modelových situací, a za chvíli se vřítili hráči opět na hřiště a začal druhý poločas.Ten se odvíjel ve stejném duchu jako konec prvního, domácí spíše nakopávali míče do předu na své dva rychlé hroty, ale prakticky našeho Kálu neohrozili. My jsme zkoušeli štěstí spíše z rychlých brejků. A jeden z nich se nám asi v 60 minutě, kdy domácí obránce podskočil míč, Bóďa napadal dalšího, míč se odrazil k Rýťovi, ten křižně přes vápno přihrál Lukášovi Martinů a ten levačkou z voleje napálil pod víko. Krásný akce a nádherný gól.Naše hráče to velice nabudilo, snažili se stale o rychlé kontry. Domácí, pokud se dostali do šance, tak všechny jejich pokusy končili nad brankou v ochranné síti. Další šanci měl Bóďa z brejku, byl dost z úhlu, bohužel netrefil. Lavička hostů už se těšila alespoň na velmi důležitý bod, který by byl pro nás velmi cenný. Jenže asi 8 minut před koncem odpískal rozhodčí (musím ho za celý zápas pochválit, ale v této situaci přiznali I někteří domácí, že Vaňovské poškodil) spornou penaltu, kdy Houdis v souboji při rohovém kopu jednoho z domácích hráčů přidržel (bylo to opravdu vzájemné). Je jasné, že juniorský hráč se moc nesnažil udržet na nohou a trochu pomohl svému pádu na trávník. Do konce zápasu se skóre bohužel nezměnilo, a tak domácí celek opět se štěstím podruhé vyhrál stejným skóre, a to 2:1.

Naše mužstvo opravdu bojovalo, snad se probudilo z domácího debaklu s Libouchcem a pokud s takovýmhle odhodláním nastoupí i v dalším domácím zápase proti Prackovicím, měli by bodovat.

 copyright by Drtikol

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář