Jdi na obsah Jdi na menu
 


Končící Ravel uhrál ve Vaňově s Béčkem bod za remízu 1:1

7. 6. 2010
Vaňov B - Ravel 1:1 (1:0)
branka Jaroslav Dvořák
sestava
Dušovský - Brabec Jiří, Caninec, Veselý, Příhoda - Stehlík, Adamec, Šimek, Hamala - Jaroslav Dvořák, Slanina
střídali Kodat, Hájek
nestřídali - Brabec Jan, Bigmac

     Muštvo Ravelu, které ještě před několika lety mělo velké ambice s postupem do I. B třídy. To byl náš další soupeř na domácím hřišti. Hosté jsou na tom momentálně špatně, klesají tabulkou dolů. A co se týče existence - pod hlavičkou Ravelu zřejmě příští rok hrát muži nebudou.
     Opět přijelo mladé mužstvo, takže se dalo čekat, že soupeř bude běhavější. A také to tak bylo. I když my jsme v prvním poločase měli více šancí a škoda, že jsme je neproměnili a nenavýšili náskok na Ravel. Jedinou branku v prvním poločase vstřeli lNáš Jára. Hosté dvkarát zahrozili z brejků, my jsme vše vzadu pokryli.
     Ve druhém poločase jsme poznali, jaké to je nemít dostatečnou fyzickou kondici.  Věšina našich hráčů šlapala vodu. Jedinou velkou šanci měl Kodat, který ihned po vystřídání a po nástupu na hřiště ve druhém poločase mohl navýšit náskok na 2:0. Bohužel netrefil. Následně hosté srovnali skóre. A měli další šance, ty neproměnili. A tři body pro hosty odmítl Petr Forman, který neproměnil v 87 minutě penaltu. Skvěle mu ji chytil Dan v bráně.
     Zápas skončil remízou 1:1. Nebylo to moc ke koukání, podobně jako v sobotu hra A týmu. Snad jsme si menší krizi vybrali tento víkend, první teplejší a ten příští bude pro nás bodově lepší.


copyright by Drtikol