Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňovská rezerva poslala svého soka ze Svádova domů zpět po proudu

24. 10. 2006

VAŇOV "B"-SVÁDOV "B" Obrazek1:0

V 10.kole jsme v naší kotlině přivítali vodníky ze Svádova.Na naší straně bylo nuceno nastoupit několik hráčů, kteří odehráli o den dříve těžký zápas proti Heřmanovu. Bylo jich celkem 5, ale kupodivu se na nich únava začala projevovat až tak 75 minut před koncem zápasu.

V prvním poločase se hra odvíjela spíše mezi oběma šestnáctkami, k vidění bylo pouze několik sporadických šancí a standardtních situací, se kterými si ale hravě poradili dobře lapající gólmani.Za zmínku stojí snad jen trestný kop, který Náš Jára procedil klubkem hráčů a málem překvapil brankaře. Míč se ale mezi tyče nevešel.

Do druhého dějství nastoupil Příhoda, který vystřídal již zničeného Drtikola.Obraz hry se příliš nezměnil, ale šance začali přicházet (to proto,že už neběhal skoro nikdo).Asi největší měl Hanták,který postupoval sám na brankáře, jehož také překonal pohotovou střelou,bohužel do hlavy svádovského stopera. Zápas nakonec rozhodl střídající Hamala (na snímku),který si naběhl na Hantyho zpětnou přihrávku a pohotově předvedl přihlížejícím útočníkům z Áčka, jak se to má uklízet.

V 60.min ještě povedenou střelou jeden z hráčů Svádova zatřásl naší svatyní. Se skóre už nedokázal pohnout ani vaňovský maskot Čóča, který nastoupil v 65.minutě. .

Svádov B - Vaňov B 0:1 (0:0).

Hráno ve Vaňově. Branka: Hamala. Diváků: 30.

foto: DRTIKOL             text: NÁŠJÁRA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Další reportér....

Drtikol,24. 10. 2006 22:09

Jj pěknej článek...
a Béčko má novýho střelce.... to čumíš Bóďo..