Jdi na obsah Jdi na menu
 


Labské derby plné zvratů skončilo nakonec dělbou bodů

25. 10. 2009

V labském derby nastoupili oba tými bez několika hráčů základních sestav. Navíc Vaňovu ani Svádovu se příliš nedaří a ani bodově na tom nejsou tyto dva tými od Labe vůbec dobře.

Svádov se v utkání ujal vedení střelou z trestného kopu kolem zdi, na kterou Hampl překvapivě nedosáhl. Vaňovu se podařilo do poločasu srovnat Boušou, jenž si zaběhl za obranu Svádova na přímák Houdy a důrazně doklepl míč za záda Pozděny.

Ve druhém poločase domácí otočili vývoj zápasu a postaral se o to znovu Bouša, jenž byl první u vyražené střely Rytíře, kterou Pozděna nezkrotil a pro Boušu už nebyl problém vsítit. Vaňov po tomto momentu úplně přestal hrát a snaha hráčů Svádova nakonec sklízela své ovoce. Dvěma góly do nedůrazné obrany se hosté postarali o další obrat v zápase. Poslední slovo měl ale domácí Vrba, který si naběhl v závěru na dobře zahraný rohový kop a hlavou stanovil konečné skóre 3:3.

TJ VAŇOV - TJ SVÁDOV 3:3 (1:1)

branky: Bouša 2, Vrba

sestava: Hampl - Caninec, Bouša, Protschke, Brabec(88.Dušovský) - Houda(60.Hamala), Machek, Rytíř, Martinů - Vrba, Kodat(38.Slanina)