Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži doma opět ztratili 2 body za remízu 1:1 s Malečovem

Velké Chvojno – Vaňov 1:1 (0:0)

Branky Houda, Stehlík 

sestava – Červinka – Hájek (70. Červinka), Dvořák Jára, Stehlík, Brabec Jiří (78. Krnáč) – Šimek (46. Harciník) - Houda, Vaňkát, Sibal – Kodat, Němeček 

                Dva zápasy doma proti horalům, a čekal nás další – přijel Malečov. A to další víkend máme naplánovaný výlet do Dubic.

                Malečov byl sice na posledním místě, ale na jaře odehrál soupeř jen jedno utkání. Každopádně všichni dobře vědí, jak zápasy s posledními týmy vypadají.

                S nečekanou změnou, kdy do branky se postavil Krnáč, jsme nastoupili proti hostům. Od začátku jsme měli převahu, ale vázla nám přesná přihrávka, a tak jsme dost míčů zkazili a naše útoky končili těsně pře vápnem. Na brankáře soupeře jsme pořádně nevystřelili. Hosté měli jednu velkou šanci, když Krnáč neudržel přízemní střelu. Hostující útočník míč doběhl, ale minul prázdnou branku. Jinak se nic podstatného v prvním poločase neodehrálo.

                Ve druhém poločase jsme chtěli zabrat a vstřelit branku, ale stále se nedařilo. Parádní střelu Houdy k tyči hostující brankář bravurně vyrazil na roh. V jasné situaci mezi penaltou a malým vápnem Kodat bohužel selhal a míč z voleje vystřelil hodně nad branku. Asi 20 minut před koncem došlo ke střídání, ze kterého byl zmatený rozhodčí i lavička soupeře. Ven šel Hájek, místo něj Červinka. Ten se postavil na svou pozici do branky a Krnáč se posunul z naší kasy na druhou stranu do útoku. Museli jsme se tlačit do vápna a hlavně v okolí vápna se pokusit nechat se zfaulovat nebo upadnou, aby Krnáč mohl rozehrát nějakou nebezpečnou standartní situaci. Jenže co se nestalo – při útoku hostů jeden z útočníků Malečova vystřelil asi ze 30i metrů. Červinka byl hodně z branky. Míč plachtil vzduchem hodně dlouho, přesto ho náš brankář nezachytil, snažil se ho vyrazit, ale míč proklouzl za jeho záda. Byl to pro nás šok. Zbývalo asi 15 minut do konce. Vrhli jsme se na soupeře, jeden míč za druhým létal do vápna. Po jednom z rohů jsme vyrovnali, Kodat stál ve správný čas na zadní tyči a míč zasunul do kasy.

      Zbývalo necelých 10 minut do konce. Bohužel jsme ale již nestihli dát branku a vyhrát.

      Je to škoda, opět jsme ztratili doma 2 body. A to nám ještě rozhodčí neuznali 2 branky, kvůli ofsajdu. No jeden z nich si myslíme, že nebyl. S tím ale už nic neuděláme.

     V dalším zápase jedeme do Dubic a čeká nás jejich nepříjemná hra a hrbolaté hřiště. Snad urveme nějaký ten bod a nebo rovnou tři!!!

Vaňov do toho!!!

 

 

copyright by Drtikol