Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na domácí utkání Vaňov nenavázal, v těžkých podmínkách nestačil na Malečov

autor: nasjara

V sychravém počasí, za soustavného deště, při teplotě 13°C, na těžkém rozmáčeném terénu a nacucanými míči, se tým mužů představil ve druhém kole na hřišti Malečova.

Domácí hráči byli  podmínkami, které panovaly zjevně méně zaskočeni a v úvodních minutách snadno získali náskok 2:0. Bylo jasné, že dotahovat dvougólové manko na hřišti tak houževnatého soupeře nebude jednoduché, což se také potvrdilo. Hosté se sice snažili něco vymyslet, ale domácí obrana nic vážného, až na šanci Kodata, vaňovským nedovolila. Navíc v nastaveném čase první půle domácí hráči po zbytečné ztrátě míče za vlastním vápnem střelou ze střední vzdálenosti zvýšili na 3:0.

Do druhého poločasu trenér Strádal přeskupil řady a vrhnul vše do útoku. Tato varianta hostím vycházela a záhy přišlo snížení z kopačky důrazného Sibala. Pak ale přišel zkrat Němečka, který při dalším ataku malečovské branky zahrál zbytečně úmyslně rukou a po předchozí žluté kartě(nesportovní chování) oslabil zbytečně svůj tým. Vaňov hrál i poté na riziko, ale bohužel Protschkeho hlavička skončila těsně vedle. Domácí hráči hrozili pouze z rychlích brejků, žádný ale nedotáhli do konce. Úspěšní byli až těsně před koncem, když Červenka neudržel jednoduchý centr a domácí útočník doklepl do prázdné branky na konečných 4:1.

FK MALEČOV - TJ VAŇOV 4:1 (3:0) 

branka: Sibal

čk: Němeček

Červenka - Dvořák, Caninec, Protschke, Brabec(46.Hanták) - Sibal, Krnáč, Houda(75.Grumich), Příhoda - Němeček, Kodat(70.Harciník)