Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov sesadil třetí Březiny - Náš nejlepší zápas, chválil kouč Rilke

8. 10. 2006

Vaňov sesadil třetí Březiny



Březiny/Vaňov - Fotbalisté Vaňova se blýskli v 9. kole 1. B třídy. V Březinách zvítězili 3:1 a sesadili je z třetí příčky. Sami jsou devátí.

Skvělý první poločas odehrál Vaňov v Březinách. V 10. minutě si na centr zprava naběhl Martinů a z halfvoleje se parádně trefil - 0:1. O deset minut později se inidividuálně prosadil Zlámal, předložil míč před prázdnou branku Stakičovi a ten jen doklepl na 2:0.
Po obrátce Březiny přišpendlily Vaňov a v 80. minutě se dočkaly kontaktního gólu, snížil Hor vát - 2:1. Domácí závěru otevřeli hru, hosté se dostali do přečíslení a Martinů pečetil vaňovskou výhru.
 

Březiny - Vaňov 1:3 (0:2). Branky: Horvát - Martinů 2, Stakič. Vaňov: Burgr - Bouša, Bárta, J. Dvořák, Brabec - Houda (65. Příhoda), Machek, Vaňkát, Martinů - Zlámal, Stakič (80. Horáček).

Náš nejlepší zápas, chválil kouč Rilke

Vaňov - Nejlepší podzimní výkon předvedl fotbalový Vaňov v utkání 9. kola 1. B třídy v Březinách. Tým kouče Rilkeho dobyl u třetího týmu tabulky výhru 3:1. "Snad nikdy jsem ještě neviděl svůj tým hrát tak dobře, jako v prvním dějství zápasu v Březinách," rozplýval se Emil Rilke.

Do poločasu vedl Vaňov 2:0, nakonec slavil výhru 3:1. "A to jsme ještě nehráli úplně kompletní. Ale znovu se ukázalo, že na Březiny zahrát umíme. Máme s nimi dluhohodobě úspěšnou bilanci," vypozoroval Rilke.

Vaňovský tým postupně šplhá ze dna tabulky. Momentálně je devátý, ale na třetí Mojžíř ztrácí jen čtyři body. "Potřebujeme povtvrdit úspěch v domácím duelu s Úštěkem," přeje si Rilke.