Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mojžířský Šašek svým hatrickem přispěl k výhře domácí rezervy nad naším B týmem

12. 10. 2008

Mojžíř B - Vaňov B 5:3 (1:2)


sestava:
Karas - Dvořák T., Caninec, Brabec, Štěrba (10. Sibal P.) - Sibal J., Příhoda, Šimek, Hamala - Kodat, Hnízdo

branky: Šimek, Caninec, Příhoda

     Minulou sezonu Mojžíř B suverénně vyhrál III. třídu bez ztráty kytičky. My jsme na jejich uzavírali soutěž, v posledním kole jsme prohráli 1:3. Nyní zápas ve II. třídě. Opět skvělá divácká kulisa a pěkné slunečné počasí.

     Hosté z Vaňova se ani nerozkoukali a už prohrávali 0:1. Po sérii rohů jeden z domácích útočníků doklepl u tyče míč do opuštěné kasy. Začátek zrovna nepovedený. V 10. minutě už bylo ale vyrovnáno, po krásné akci se trefil Šimek. Celý první poločas se hrál fotbal na horu dolu, více šancí jsme si vypracovali my, domácí také hrozili. Hlavně z nakopávaných a rychlých brejků. My jsme se mohli z penalty dostat vedení, Cáňa bohužel neuspěl. I tak jsme do poločasu vstřelili branku na 2:1, trefil se Cáňa z rohu. Do poločasu se stav nezměnil, odcházeli jsme spokojenější.

     Ve druhém poločase nastoupil za domácí Jiří Šašek, obávaný střelec. A byl to od mojžířského trenére skvělý tah, jak se později ukázalo. Ač nevysoké postavy, dokázal nám tento hráč vstřelit hattrick a všechny branky hlavou. Nejdříve vyrovnal na 2:2. Poté jsme udeřili my po rychlé akci vstřelil na 3:2 branku Příhoda. Jenže od té doby jsme fyzicky odpadli, záloha přestala běhat a domácí těžili z nakopávaných míčů. Na 3:3 vyrovnali z velmi přísné penalty. A poté vstřelil Šašek dvě branky. Konečný stav zápasu 5:3 pro domácí.

     Zápas se musel líbit, padlo hodně branek, obě mužstva hráli pohledný fotbal. Bohužel, už ve třetím zápase jsme vyhořeli ve druhém poločase. Odpadli fyzicky i herně. Bez tréninků se bohužel II. třída hrát nedá.

     V dalším kole hostíme doma nebezpečné Dubice, zvedneme hlavy a uděláme maximum pro zisk tří bodů.

 


copyright by Drtikol