Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní část zakončili muži vítězně, porazili Sebuzín

TJ Sebuzín – TJ Vaňov 0:1 (0:1)

Sestava: Červinka – Harciník, Navrátil, Caninec, Brabec – Stehlík, Příhoda, Sluka, Adamec – Houda, Matějka (53. Rytíř J.)

Gól: Sluka

V důležitém zápase posledního kola, který mohl mnohé napovědět o bojích v nižších patrech tabulky, se utkal domácí Sebuzín s Vaňovem.

Oba celky si byly vědomy důležitosti zápasu a podle toho vypadala i hra. Do ojedinělých šancí se jak domácí, tak hosté dostávali zejména po standardních situacích a centrovaných balónech. O něco aktivnější ale přeci jen byli hosté.

Ti se také ujali vedení, když už v pokutovém území Houda ještě přihrával Slukovi, který už si se zakončením dokázal poradit – 0:1. Po jednom z rohových kopů mohl vedení zdvojnásobit Caninec, jeho hlavičku ale sebuzínský gólman reflexivním zákrokem zneškodnil. Na druhé straně si Červinka bez problémů poradil s nedůraznou hlavičkou domácího útočníka.

V druhém poločase chtěl Vaňov hlavně vedení udržet a pokud možno přidat pojišťující gól. To mohl po čtvrthodince hry Houda, který se snažil přehodit brankáře, ten si s lobem ale dokázal poradit. S přibývajícím časem byli domácí stále nervóznější, a přestože měli převahu v držení míče, do vyložených pozic se nedostávali. Nebezpečí přicházelo zejména ze vzduchu, s tím si naštěstí vaňovští dokázali poradit.

Důležitý zápas rozhodla jediná branka, o tom že 3 body putují do Vaňova, rozhodl svým 5. gólem v sezóně Venca Sluka. TJ Vaňov přezimuje se 13 body na 10. místě tabulky.