Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polabské derby pro béčko z Brné

20. 5. 2007
Polabské derby mezi rezervou Brné a Vaňovem skončilo vítězně pro domácí

Brná B - Vaňov B 5:1 (4:0)
branka Vaňova - Adamec

    Za pěkného počasí, pro hráče až moc teplého, se odehrálo polabské derby mezi rezer vou Brné a Vaňova.
    Hostům se poslední dobou moc herně nedaří a to se projevilo v prvním poločase. Obrana hrála dosti nezodpovědně a tak hosté inkasovali celkem 4krát. A to ještě domácí dvakrát orazítkovali břevno Bigmekovo branky. Vaňovští zahrozili dvakrát z brejkových situací, ale hráčit situace řešili dost zbrkle. Zvláště pak na záčátku Houdis, řítil se sám na gólmana domácích s dalšíimi čtyřmi spoluhráči.
    Do druhého poločasu stmelil pravou obranu Čóča, a celé naše mužstvo hrálo jako vyměněné. Brzy skorigoval na 1:4 Áda. Houdis měl také slibnou šanci, i Klingon, ale bohužel, neproměnili jsme. A tak se potvrdilo známé nedáš dostaneš. První nakopnutý míč směrem k naší brance, naši obránci si nepohlídali jediného útočníka a ten propálil Bigmeka v naší brance. Sil v horkém počasí ubývalo všem hráčům, zdálo se, že lépe na tom jsou fyzicky hosté. Bohužel, nepřesnými přihrávkami se připravili o možnost založení útoku. A slibné šance Drtikol ani Klingon nedokázali dotáhnout do vážného ohrožení domácího brankáře.
    A tak rohodčí zapískal konec zápasu, hráči si podali ruce a do kabin odcházeli s výsledkem 5:1 pro domácí. Zápas to byl i tak zajímavý, je škoda, že naši hráči neproměnili v úvodu druhé půle slibné šance, vše mohlo vypadat ještě napínavě. Diváků přišlo celkem dost a myslím, že se pobavili.

copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář