Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povrly B – Vaňov B – pro nezpůsobilý terén odloženo

7. 11. 2006



        Téměř s jasnou odpovědí na otázku – bude se hrát nebude se hrát – jela Vaňovská rezerva do Povrlů. Po vydatném dešti bylo jasné, že zápas se hrát nebude.

        Hřiště nasáklé jak hostující hráči z Vaňova pivem, a tak se vše sepsalo do zápisu a téměř většina hostů (posílená ještě ze sobotní Vaňovské pitky (fotky zde) se rozhodla, že si dají dva poločasy v místní, opravdu pěkné Hospůdce nesoucí název ARÉNA.

Někteří to nevydrželi a nastoupili k pitnému režimu již před plánovaným výkopem. Zřejmě to vzali i s rozcvičkou. Ti poctiví (tak jako vždy chodí na zápas skoro s úvodním hvizdem rozhodčího) si počkali na 14. hodinu a usedli ke stolu.

Bylo opravdu veselo, pár jedincům stačilo málo a byli opět v podnapilejším stavu. A tak se rozebíraly veselé příhody z dětství, z odehraných zápasů a také ze soustředění na Bimbově chatě. ARÉNA poloprázdná, ale vlastně téměř plná smíchu a veselí Vaňovské rezervy. O poločase si došli všichni poctivě na toaletu, někteří to bohužel nevydrželi a šli si odskočit během zápasu, za což následovali napomenutí od rozhodčího. Na toho si samozřejmě teď všichni mohli zanadávat z plna hrdla. Mezi sebou se hráči chválili, jak ten zlatavý mok do sebe pěkně kopou, občas, když někomu ucintlo, tak ARÉNOU znělo něco v tom smyslu “Vole, kam to kopeš.“ Během zápasu se stihl i Bóďa najíst, standardně někteří kopli do soupeřovy brány (do svého bříška) 4 kousky. I Kála se mohl vychloubat po zápase – „Dneska sem chytil 4 jedenáctky.“ S tímto heslem pokračovali někteří ještě do své domovské hospůdky ve Vaňově, kde popíjeli vesele dále a měli radost z nedělní morální výhry nad soupeřem z Povrlů.

Pár těch největších alkotrosek z Vaňova se zastavilo ještě cestou od Renaty U Lesana, ti ústečtí se v Biliard Clubu u nádraží, aby dokončili alkoholem navátý víkend. Samozřejmě jedince utajíme v anonymitě. Většina Vaňovských ví o koho jde.

        Fotbalu zdrar a chlastu zvláště....


                    author: Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

non alcohol

Áda,8. 11. 2006 21:43

Néé všichni mohli pít ten zlatavý mok který tak krásně oblbuje mozek.Stop alkoholu!