Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povrly B - Vaňov B 2:2

30. 9. 2007
Povrly B - Vaňov B

Povrly B - Vaňov B 2:2 (0:0)
branky Vaňova - Štěrba 2
sestava
Burgr - Caninec, Štěrba, Brabec Jiří, Příhoda - Stakič, Adamec, Záleský, Matiscsak J. (65. Dovolil) - Pec (65. Hájek), Rytíř

    Naši rezervu čekalo další derby s týmem Povrly B. Určitě jsme přijeli neprohrát a napravit tak výsledek z domácího zápasu s posledním celkem III. třídy Chlumec B.
    Domácí do toho od začátku vlítli od podlahy, některé zákroky by se spíše hodili do Wrestlingu. Také to pak vypadalo v převaze žlutých karet, kdy za poločas jich hráči Povrlů nasbírali šest. Hra byla celkem vyrovnaná, hosté měli přeci jenom trochu více převahy, jedinou vážnější šanci si vypracoval Ježek, odražený míč ale napálil vedle levé tyče. Za stavu 0:0 se o poločase odcházelo do kabin.
    V druhé půli se nám vůbec nevydařil začátek. Po 10 minutách se domácí po brejkové situaci dostali do vedení. Byl to pro nás šok, naštěstí jsme se brzy vzpamatovali. František Štěrba po přesném centru hlavou vyrovnal. Vypadalo to, že nás vstřelená branka vzkřísila.  Bohužel po chvíli na to jsme opět obdrželi branku. Přes celou naši polovinu hřiště jeden ze záložníků domácích projel jak nůž máslem, přistrčil do vápna a tam osamocený útočník poslal domácí znovu do vedení. Po 5 minutách bylo však vyrovnáno, Štěrba vsítil svoji druhou branku. Nekompromisní ranou z přímého kopu prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
    Do konce zápasu zůstal remízový stav, který celému utkání sluší. Zápas to byl vyrovnaný, měli jsme trochu více ze hry, ale po chybách obrany jsme dvakrát inkasovali.
    Příští zápas nás čekají nebezpečné a posílené Hostovice, proti nim musíme zahrát už konečně pořádně, abychom určitě neprohráli. My chceme ale vyhrát.


copyright by Drtikol



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář