Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povrly B inkasovaly ve Vaňově bůra

nasjara

Vaňovská tvrz zůstává v podzimní části stále nepokořena. Tentokrát odjely s nepořízenou Povrly "B", kterým domácí hráči přibalili na cestu domů pět branek.

První poločas ale vůbec nenasvědčoval tomu, že půjde o snadnou záležitost. Domácí se sice ujali brzo vedení, po cetru Dvořáka si ve vápně našel ideální pozici Kodat a nedal brankaři Povrlů šanci 1:0. Hosté ale byli velmi nebezpeční směrem dopředu a v kombinaci s nekoncentrovaným výkonem domácích se dostávali do velmi nebezpečných situací a vyrovnání na sebe nedalo dlouho čekat 1:1. Vaňov toho v prvním poločase moc nepředvedl, přesto odcházel do šatny ve vedení. V ojedinělé šanci využil svého důrazu Sibal a do prázdné branky stanovil poločasové skóre 2:1. Za zmínku z první půle ještě stojí souboj o míč, ze kterého si Protschke odnesl výstavního monokla, ukázal ale velké srdce a zápas dohrál i na jedno oko.

Do druhého poločasu domácí hráči vlétli a předvedli solidní výkon, ke kterému přispěl také další, tentokrát výstavní gól Sibala, který levačkou vymetl šibenici hostující svatyně. Další branku tentokrát s přívlastkem kuriózní si připsal Kodat, ten po pěkném průniku do vápna otřel střelu o zadnici hostujícího obránce. Na tuto teč hostující brankář už nemohl reagovat a míč se došoural za brankovou čáru, jednalo se o klasický "gól z půlky". O poslední zářez na pažbu se postaral Šebík, jenž po prostrčení Dvořáka zůstal osamocen ve vápně hostí, vystřelil vší silou a ačkoliv šla střela přímo na brankaře, ten neměl šanci tuto falšovanou "šlupku" zkrotit!!!

 

TJ VAŇOV - TJ POVRLY "B" 5:1 (2:1)

branky: Kodat 2, Sibal 2, Šebík

sestava: Červinka - Dvořák, Caninec, Protschke - Příhoda, Martinů, Houda, Sibal(86.Šebík) - Hanták(80.Brabec), Němeček(75.Harciník), Kodat