Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelský zápas se sponzorem – Vaňov tým vs. GREIF Czech

4. 5. 2007

Přátelský zápas s naším sponzorem 

  GREIF Czech

 

ObrazekV pondělí 30. dubna na čarodějnice vyzval tým staré gardy TJ Vaňov našeho sponzora GREIF Czech k sehrání přátelského utkání.

 Vzhledem k tomu, že se nedostavili někteří hráči ze staré gardy Vaňova, nastoupilo několik hráčů mladšího věku, kteří ještě nastupují aktivně za A či B tým.
Na zápas se přišlo podívat dost diváků, kteří byli natěšeni na pěkné kousky fotbalistů. A bylo vidět, že domácí, zvláště ti starší, ze svého fotbalového umu nic nezapomněli, ani rychlost jim nechybí. Fotbal se hrál v poklidnějším tempu, ale občas to na hřišti zajiskřilo. Jak to bývá zvykem, spíše běhal balon a hráči si to pěkně přihrávali. Domácí byli o něco lepším týmem, to také potvrdili v prvním poločase čtyřmi brankami. I hráči ze sponzorského týmu
GREIF Czech se snažili prostřelit domácího gólmana Blážu, jednou se jim to podařilo. Ostatní šance se štěstím gólman kryl.
O poločase se šli hráči občerstvit, na chvíli si odpočinout. Poté opět vlítli na hřiště. Bylo vidět, že předchozích 45 minut jim dalo zabrat, takže někteří jedinci už neměli tolik sil. Domácí přidali další 3 branky, hosté dvakrát korigovali. Zvláště pak gól Minaříka byl lahůdkou a potěšil přihlížející diváky. Těsně před vápnem napálil odražený míč, na který Bláža neměl šanci dosáhnout. Krásný gól.
Po konečném hvizdu se odebrali hráči do kabin a určitě se těšili na pivečko a na večerní oslavy čarodějnic.

Tj Vaňov děkuje všem aktérům fotbalového zápasu a hlavně našemu sponzorovi GREIF Czech

Tj VaňovGREIF Czech 7:3 (4:1) branky: Rilke 4, Adamec, Dvořák Jir.st., Baťek - Kava, Hanzl, Minařík

Rozhodčí – Klaus Šilar
Diváků 150

Tj Vaňov
Stupka Miroslav (Bláža) – Stupka Libor (Skippy), Vaňkát, Janda Jiří, Novotný Lukáš – Batěk Jan, Ježek, Rilke st., Příhoda (Klingon) – Adamec, Dvořák Jiří st.

GREIF Czech
Šesták - Opluštil, Votruba, Minařík, Koubek – Kanta, Hanzl, Nieves, Kůs – Olah, Kava
střídačka – Jurček, Gartner (střídalo se hokejově, takže se hráči na hřišti často měnili)

copyright by Drtikol                       foto: Radka Šmejkalová
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář