Jdi na obsah Jdi na menu
 


Premiéra Áčku nevyšla - prohra doma 0:1 s Unionem Děčín

23. 8. 2010

TJ Vaňov - Union Děčín 0:1 (0:1)

sestava

Dušovský - Sibal P. (46. Brabec Jiří), Caninec, Bouša, Protschke - Hamala, Houda (46. Slanina), Rytíř, Martinů - Kodat (75. Němeček), Rubáš

 

     V prvním kole nás čekal Union Děčín, který se po roce vrátil do I. B třídy. Soupeř prošel velkou změnou a disponuje nyní mladými hráči. My začínáme sezónu také s velkými změnami - chybí Zemín, který je pracovně v zahraničí. Neudrželi jsme Sluku, který přeci jenom má ambice hrát výše a tak to zkouší na Střekově hrát krajský přebor. A asi nejvíce citelně bude chybět bojovník Honza Machek, který má zraněné koleno a vypadá to na dlouhodobé léčení. Novým hráčem je nyní Michal Rubáš z Přestanova.

    Teď už k samotnému zápasu - domácí Vaňov do toho vlétl a hned v první minutě mohl po rohovém kopu slavit Caninec, bohužel hlavičkoval těsně nad. Podobnou šanci měl i v prvním poločase Protschke. Jinak se hrálo převážně ve středu hřiště, obě mužstva trpěla střeleckou potencí. Hosté moc šancí neměli, ale překvapivě udeřili jako první. Po nedorozumění jinak dobře hrající domácí obrany a chybného vyběhnutí Dana z kasy se trefil jeden z nejstarších hráčů soupeře do prázdné branky. Poločas skončil 0:1.

     Ve druhém poločase jsme vystřídali dva hráče, ale velké oživení to nepřineslo. Sice jsme měli náznaky šancí, ale branku jsme nevstřeli. Dokonce jsme neohrozili hostujícího brankáře ani jednou nebezpečnou střelou. To hosté se stoustředili na brejky, dva samostatné nájezdy Dan svým skvělým vyběhnutím zneškodnil. A to bylo ze strany hostů vše, bohužel i z naší strany. Po konečném hvizdu jsme odcházeli do kabiny zklamaní, hosté o dost veselejší.

 

 

copyright by Drtikol