Jdi na obsah Jdi na menu
 


Premiéra ve II: třídě naší rezervě nevyšla, domácí prohra 1:2 s béčkem Trmic

24. 8. 2008
Vaňov B - Trmice B 1:2 (0:2)

branka: Hamala
sestava
Karas - Sibal Petr, Caninec, Šimek, Brabec Jiří - Adamec, Ventel, Štěrba, Martinů L. - Hanták, Hamala

     Naše Béčko postoupilo minulo sezónu do II. třídy, kde by přeci jenom měla být úroveň fotbalu o něco výše. Jako první nás měla otestovat Trmická rezerva.
     Někteří háči jsou na tom kondičně velmi dobře, protože obě mužstva mužů trénují společně a letní příprava byla náročná. Ti co nemohli chodit, třeba kvůli dovolené, tak určitě fotbal nezapoměli.
     Obě mužstva nažahavena po 2 měsíčním půstu se po ůvodním hvizdu vrhla na své soky. Hra byla velmi vyrovnaná, bojovalo se o každý míč, sem tam ovládla hřiště nějaká ta nepřesnost. Na bou stranách. Více jsme měli míč na kopačkách my, bohužel jsme neproměnili žádný ze svých brejků ani šance. Hosté nás dvakrát potrestali, první gól jde na vrub nedůslednosti obrany, druhý gól padl po špatném odkopu Karase, kdy hostující útočník 3krát dorážel, po čtvrté přeloboval našeho gólmana i Canince na brankové čáře. Hosté měli ještě jednu šanci, nastřelili horní tyč, s odkopem si Vaňovská obrana poradila. My jsme vyloženou šanci neměli, nemohli jsme se dostat do vápna hostí.
     Zato druhá půle byla jasně v naší režii. Hosté vystřelili na naši branku pouze jednou, rána ale neměla dostatečnou razanci, aby Karase ohrozila. Trmičtí hlavně odpadli fyzicky. Hru jsme dost roztáhli do lajn a z obou stran létali do vápna hostí  z našich kopaček nebezpečné centry. Dvakrát selhal Adamec, kdy hlavou netrefil, Martinů svoji střelu nenamířil přesně. Njevíce agilní byl Hamala, který  v 75. minutě z úhlu prostřelil hostujícího brankáře. O 10 minut později napřáhl z levé strany, tvrdá střela bohužel skončila na horní tyči. Do konce zápasu jsme bohužel nevyrovnali, i když hosté měli ve svém vápně s našimi hráči problémy.
     Na úvod jsme určitě podali slušný výkon, divákům se fotbal musel líbit. Nyní náš čeká A tým Brné, tak hurá na ně.

copyright by Drtikol