Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravný zápas proti Přestanovu nabídl divákům 9 branek

3. 3. 2008

Neštěmice: Další přípravné utkání odehrálo naše Áčko na umělé trávě v Neštěmicích proti učastníkovi 1.A třídy FC Přestanov.

V prvním poločase byl Vaňov o něco aktivnější, bohužel veliké chyby v defenzivě nabídli Přestanovu dvojgólové vedení. To se ale ještě do poločasu podařilo smazat, obě akce byly jako přes kopírák...rychlonohý Dvořák T. unikl po křídle a předložil tutovky před prázdnou branku Veselému, ten si s oběma poradil. Poločasový stav tedy 2:2.

V druhém poločase Vaňov ukolébán vyrovnáním do šatny zaspal a rázem to bylo opět o dvě branky 2:4. Vaňovští ale zbraně nesložili a zápas opět srovnali. Nejprve Příhoda prověřil z trestného kopu brankáře Přestanova, který pouze střelu vyrazil před nekrytého Martinů 3:4. Na 4:4 srovnal stav neúnavný Dvořák T. a okořenil tak svůj skělý výkon. Ve chvíli, kdy už to vypadalo na remízu, došlo těsně před koncem k závaru ve Vaňovském vápně, který skončil vlastní brankou 4:5. Těsně před koncem mohl ještě srovnat Bouša, ale svoji střelu nevměstnal mezi tři tyče.

TJ VAŇOV - FC PŘESTANOV 4:5  (2:2)

branky Vaňova: Veselý 2, Martinů, Dvořák T.

sestava: Burgr(46.Karas) - Caninec, Dvořák J., Bouša, Příhoda - Brabec(46.Hamršmíd), Dvořák T., Martinů, Machek, Rytíř - Veselý