Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proti lídrovy si vyrovnávacím gólem v nastaveném čase áčko připsalo do tabulky další důležitý bod

11. 4. 2010

ObrazekV 16.kole zavítal na vaňovský pažit aspirant na postup tým SK Březiny. Naše áčko zatím předvádí velmi slušný fotbal, podpořený plný bodovým ziskem v jarní části, takže utkání proti Březinám slibovalo zajímavou podívanou. Utkání přilákalo po dlouhé době do Vaňova slušnou diváckou kulisu. Do sestavy se vrátil Dvořák T., který si odskočil ze své anglické anabáze.

"Aprílový" zápas začal za slunečného počasí. Soupeři se v prvním poločase spíše oťukávali a dlouho se nikdo nedokázal dostat doObrazek vážnější gólové šance. Největší příležitost prvního poločasu měli ale domácí. Sluka si našel za hostující obranou dlouhý výkop Dušovského, posunul míč do vápna na zcela volného Zemína, který ale sám před brankou svůj pokus mezi tři tyče nevmněstnal.

Ve druhém poločase se spustil ve Vaňově déšť. Březiny vstoupili do druhé půle aktivněji a snažili se vstřelit úvodní branku, což se jim také bohužel povedlo. Zcela nekrytý stoper hostí si při rohu naběhl na zadní tyč a hlavou nedal Dušovskému žádnou šanci. Vaňov ale nesložil zbraně a s houstnoucím deštěm začínal přikládat pod kotel. Hosty dlouho držel jejich brankář, který likvidoval nepříjemné "Slukovky" ze střední vzdálenosti. Poradil si také s chytrou střelou Machka, kterou vytáhl ze šibenice. Na druhé straně se vyznamenal také Dušovský, který vychytal Obrazekrychlý protiútok hostí a udržel tak svůj tým ve hře. V 82.minutě Příhoda poslal centr do vápna, Kodat minul, dorážku Sluky zblokovali obránci hostí na kopačky Zemína, ten ale z dobré pozice znovu minul. Těsně před koncem naprosto zbytečně oslabil svůj tým Kodat, když po skluzu soupeře neudržel nervy na uzdě, oplácel, a tím si vystavil STOP minimálně na tři týdny. I v deseti se ale domácí tlačili do útoku a nakonec se dočkali vyrovnávací branky. Při posledním rohovém kopu zápasu zatáhl hostující obránce Zemína, který se poroučel k zemi. Rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop. Sluka ho bezpečně proměnil a rozpoutal tak gejzír radosti jak na hřišti, tak v hledišti.

FOTKY ZDE

TJ VAŇOV "A" - SK BŘEZINY 1:1 (0:0)

branka: Sluka (pk)

sestava: Dušovský - Bárta, Bouša, Příhoda, Dvořák T.(67.Sibal) - Houda(60.Kodat), Machek, Sluka, Rytíř - Zemín, Protschke