Jdi na obsah Jdi na menu
 


První 3 kola a 3 výhry. To je start Vaňovské rezervy

2. 9. 2007
Hraničář Petrovice - TJ Vaňov B 1:4 (0:2)

Petrovice B - Vaňov B 1:4 (0:2)
branky Vaňova - Hanták 2, Bárta, Matisczak L.
Burgr - Caninec, Štěrba, Brabec Jiří, Duchoň - Příhoda, Záleský, Bárta (Brabec Jan), Hamala - Hanták (Hájek), Matisczak L. (Adamec)

    Soupeřem naší rezervy byl ve 3. kole III. třídy Hraničář Petrovice. Začátek se vydařil, samozřejmě jsme chtěli zvítězit i třetí zápas.
    Od počátku jsme převzali iniciativu, i když po menších chybičkách jsme umožnili domácím brejkové situace. Ty ale naše obrana zvládla bez chybičky. Petrovice hrozili spíše jen z nakopávaných míčů a pár standartních situací. Po křídlech jsme dvakrát předvedli skvělé kombinace a získali si vedení 2:0. Nejdříve z levé strany po uvolnění Bárty skvěle po zemi naservíroval míč Příhoda před branku Ludvovy, druhá situace byla podobná, z pravé strany. Hamala osamocenému Hantákovy nahrál po zemi, ten jen míč dorazil do prádzné branky.
    Druhý poločas jsme hráli do kopce a bylo to poznat. Hráči domácích nás zatlačili, my jsme se nedostali prakticky do hry a jen se bránili. Po dvaceti minutách z přímého kopu Petrovice udeřili. Snížili na 1:2. Poté jsme opět převzali iniciativu my. Bárta nejdříve dorazil střelu Hantáka do prázdné branky. A poté posledně jmenovaný hráč přeloboval hlavou gólmana domácích. Do konce zápasu jsme výsledek kontrolovali a přivezli si 3 body.
    Jen tak dál hoši, udržíme vedení v soutěži co nejdéle, příští kolo nás čeká derby rezerv, nepříjemný soupeř ze Svádova. Zabojujem a potvrdíme body z venku.

copyright by Drtikol

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář